Outlook İmza Oluşturma Mail İmza Ekleme

Outlook imza oluşturma nasıl yapılır? Outlook maile imza ekleme. Mail imza oluşturma. Outlook maile kişisel bilgi içeren kartvizit nasıl eklenir? Outlook imza oluşturma resimli anlatım.

outlook imza oluşturma

Maillerin çoğunun alt kısmında göndericinin bilgilerini içeren imza kısmını görmüşsünüzdür. Kişinin ismi, telefonu, adresi, web site adresi gibi bilgilerden oluşan bu alt bilgiye mail imza kısmı deniliyor. Outlook kullanıcıları için hazırladığımız bu yazı sayesinde sizde outlook mailinize imza oluşturabilirsiniz.

Bir nevi kişisel elektronik kartvizit olan bu yapıyı sizde mailinize tanımlayabilir ve böylelikle gönderdiğiniz maillerin altında imza çıkmasını sağlayabilirsiniz. Outlook mail imza oluşturma, bir kaç basit adımla yapılabilecek kolaylıkta bir işlem.

  • Öncelikle Outlook Giriş adresine giderek outlook mailimizde oturum açalım. Mailimize girdiğimizde ekranın sağ üst kısmında bulunan dişli çark simgesini (ayarlar) tıklayalım.
mail imza oluşturma
  • Açılan post ayarları penceresinde seçenekler kısayolunu tıklayalım.
outlook imzası nasıl yapılır
  • Solda açılan menüden Posta sekmesi altında bulunan Düzen sekmesinde bulunan E-posta İmzası seçeneğini tıklayalım.
outlook imzası nasıl yapılıyor
  • Yana açılan pencereye outlook imzamızda olmasını istediğimiz bilgileri yazalım. 
  • Yeni mail oluştururken alt kısma otomatik olarak outlook mail imzamızın çıkması için; Yukarıda bulunan oluşturduğum yeni iletilere imzamı otomatik olarak ekle kutucuğunu işaretleyelim. 
  • İlettiğimiz veya yanıt verdiğimiz maillerimize outlook imzamızı otomatik olarak eklemek için; ilettiğim ve yanıtladığım iletilere imzamı otomatik olarak ekle kutucuğunu işaretleyelim.
outlook kartvizit yapmak
  • Kaydet butonuna basalım. Böylelikle Outlook mailimize imzamızı oluşturduk ve maillerimize outlook imzamızı otomatik olarak eklemiş olduk. Yeni mail oluştur diyerek outlook mail imzanızı mail alanının en alt kısmında görebilirsiniz.