Derin Dondurucu Tavsiye 2022

Derin Dondurucu Tavsiye 2019
Derin Dondurucu Tavsiye 2019

Derin Dondurucu Nedir?

Derin dondurucu; et, balık, sebze, meyve ve türevleri gibi gıdaların çok uzun süre saklanabilmesi amacıyla kullanılan beyaz eşyaların genel adıdır. Günümüz buzdolaplarında bulunan dondurucu bölümünü de bu amaçla kullanabiliriz. Ancak; ailede yaşayan kişi sayısı ve dolayısıyla gıda tüketimi fazla olan ailelerde buzdolapları yeterli gelmemektedir. Kurban bayramı geldiğinde kurban etlerini buzdolaplarına pek sığdıramayız.

Kesilen kurban etlerini saklamak için büyük hacimli bir soğutucuya ihtiyaç duyulmaktadır. Derin dondurucu ihtiyacı tamda burada başlar. Bugün sizlere derin dondurucu tavsiyesi adı altında; Türkiye’de en çok satılan, en iyi ve en çok kullanılan derin donduruculardan hazırladığım; en iyi 5 derin dondurucuyu anlatıyorum.

Derin Dondurucu Tavsiyesi – En Çok Satılan 5 Derin Dondurucu

Yatay derin dondurucular çoğunlukla işletmelerde kullanıldığı ve yer bakımından çok fazla alan kapladıkları için; dikey derin donduruculardan seçtiğim ürünleri anlatmaya karar verdim. Dikey derin dondurucular bir buzdolabından daha az yer kaplamaktadırlar. Şimdi gelin; Derin dondurucu tavsiyelerimize bir göz atalım.

5 Numara – Arçelik 2052 DY A+ 219 Lt 5 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

Arçelik 2052 DY A+ 219 Lt 5 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

210 LT brüt, 170 LT net iç hacme sahip olan Arçelik 2052 DY A+ derin dondurucu; derin dondurucu tavsiye listemize 5. sıradan giriyor. Unutmadan söyleyelim; derin dondurucu yada buzdolabı alırken brüt değil, net iç hacme bakarak karar verin. Bizim kullanabileceğimiz alan net iç hacim bunu unutmayalım.

Arçelik derin dondurucuda 5 çekmece yer alıyor. Çalışma esnasındaki ses seviyesi 42 dBA. Kapının yönünü kullanacağınız yere göre değiştirme imkanı var. A+ enerji verimliliğine sahip olan bu derin dondurucunun; günlük enerji tüketimi (25°C’de) 0.632 kwh/Gün (Fabrika verileri bu şekilde)

4 Numara – Uğur UDF 5 SSL A++ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu

Uğur UDF 5 SSL A++ 5 Çekmeceli Derin Dondurucu

Derin dondurucu tavsiye listemizde 4 numarada Türkiye’de bu işi çok iyi yapan bir firmanın ürünü var. Uğur UDF 5 SSL A++ derin dondurucu 5 çekmeceye sahip. 170 LT bürüt, 157 LT net iç hacme sahip. A++ enerji verimliliğinde çalışan derin dondurucunun fabrika verilerine göre elektrik tüketimi; 0,47 kWh/Gün. 15 saat elektrik kesintisine kadar içinde bulunan ürünleri koruyor.

3 Numara – Arçelik 2071 DY A+ 290 Lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

Arçelik 2071 DY A+ 290 Lt 7 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

Arçelik firmasının ürettiği; Arçelik 2071 DY A+ 290 Lt 7 çekmeceli dikey derin dondurucu; 290 LT brüt, 250 LT net hacme sahip. Derin dondurucu tavsiye listemizde 3 numara olan derin dondurucu; A+ enerji verimliliğine sahip ve fabrika verilerine göre; günlük enerji tüketimi (25°C’de) 0,841 kwh/Gün.

2 Numara – Uğur UDF 7 SL A+ 7 Çekmeceli Derin Dondurucu

derin dondurucu tavsiyesi - Uğur UDF 7 SL A+ 7

Yine Uğur marka bir derin dondurucu olan; Uğur UDF 7 SL A+ derin dondurucu 7 çekmeceye sahip. 265 LT brüt, 250 LT net hacme sahip. Ses seviyesi 38 dBA. Bu veriye bakılırsa; oldukça sessiz bir ürün. A+ enerji verimliliğine sahip olan derin dondurucunun elektrik tüketimi; 0,8 kwh/Gün.

1 Numara – Bosch GSN36AI31 A++ Inox Çekmeceli Derin Dondurucu

derin dondurucu tavsiyesi - Bosch GSN36AI31 A++

Geldik derin dondurucu tavsiye listemizin 1 numarasına. Bosch GSN36AI31 A++ Inox Çekmeceli Derin Dondurucu; A++ enerji veriminde çalışıyor. Elektrik tüketimi 234 kWh/yıl. Toplam brüt hacmi 255 LT ve net hacim 237 LT. Elektrik kesintilerinde 25 saat içindeki ürünleri saklayabiliyor. Buda yalıtımının çok iyi olduğunun bir göstergesi. Bosch derin dondurucu 5 çekmece ve 2 adet açılır kapaklı bölmeden oluşuyor. Fiyatına gelirsek; bosch firmasının bu ürünü üst düzey bir derin dondurucu olduğu için diğerlerinden pahalı.

Reklam