En İyi Türk Kahvesi Makinesi – En Çok Satılan 5 Türk Kahve Makinesi 2022

En İyi Türk Kahvesi Makinesi - En Çok Satılan 5 Türk Kahve Makinesi

Türkiye’nin geleneksel içecekleri denildiğinde ilk aklımıza gelen içecek Türk kahvesi oluyor. Şöyle bol köpüklü okkalı bir Türk kahvesine sanırım hayır diyemeyiz. Elektronik eşya üreticilerinin de bu durumu görmeleri Türk kahvesi makinesi üretimlerine başlamalarını tetikledi. İlk başlarda bir kaç marka Türk kahvesi makinesi üretirken günümüzde bir çok firma farklı modellerde kahve makineleri tasarlamaya başladı.

Ben bugün sizlere Türk kahvesi makineleri arasından; en çok satılan, kullanıcı yorumları ve fiyat performans oranları oldukça olumlu olan, en iyi Türk kahvesi makineleri derlememi anlatacağım.

Tavsiye Yazı: 5 adet tost makinesinden oluşan; En iyi Tost Makineleri sıralaması.

En  iyi Türk kahvesi makinesi sıralaması

5 Numara – Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

En iyi Türk kahvesi makinesi listemizin 5. sırasında Arzumun yeni kahve makinesi okka minio var. Arzum kahve makinesi üretiminde ve Türkiye satışlarında ilk sırada yer alıyor. Yeni üretimi olan okka minio modeli ile de oldukça iddalı.

Arzum okka minio tek seferde 4 fincana kadar kahve yapabiliyor. Pişirmeyi doğru zamanda durduran ve bu sayede kahvenin taşmasını önleyen akıllı pişirme sensörüne sahip. Cezvesi su geçirmiyor. Buda kolay temizlenebilir olduğunu göstermekte. Kahve makinesi ayrıca; kahvemiz piştiğinde bize haber veren sesli ve ışıklı uyarı sistemine sahip.

4 Numara – Fakir Kaave Türk Kahve Makinesi

Fakir Kaave Türk Kahve Makinesi

Fakir; Kaave Türk kahve makinesi modeli ile listemizde 4 numarada. Kahve makinesi taşmayı önleyen Luminasense Technology özelliğine sahip. 4 fincana kadar kahve yapabiliyor. Diğer rakibi Arzum okka minio da olduğu gibi ışıklı ve sesli uyarı sistemine sahip. Kullanıcı yorumlarını incelediğimde; Fakir Kaave Türk Kahve makinesi kullananlar bu cihazdan oldukça memnun.

3 Numara – Arçelik K-3300 Yeni Telve Türk Kahve Makinesi

Arçelik K-3300 Yeni Telve Türk Kahve Makinesi

Arçelik K-3300 Yeni Telve Türk kahve makinesi Cook Sense Teknolojisi (Pişmeyi Algılama) sayesinde kahvenin piştiğini algılıyor ve tam damak zevkinize göre kahveler hazırlayabiliyor. Anti Spill Teknolojisi (Taşmayı Önleme) ile kahvenizi taşırmadan yapıyor.

2 Numara – Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi

Arçelik K-3190P Telve Türk Kahve Makinesi

En iyi Türk kahvesi makinesi sıralamamızda yine Arçelik marka bir kahve makinesi var. Bu makinenin en büyük özelliği çift cezveye sahip olması. Buda kalabalık misafirliklerde işinizi oldukça kolaylaştırıyor. 1 litrelik su deposuna sahip olan kahve makinesinin taşmayı önleyici sensörleri bulunmakta. Işıklı ve sesli uyarı bulunmakta. Oldukça yoğun bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu kahve makinesi hakkında okuduğum yorumların geneli olumlu yönde.

1 Numara – Arzum Okka Türk Kahve Makinası

Arzum Okka Türk Kahve Makinası

Geldik en iyi Türk kahvesi makineleri listemizin zirvesine. Listemizde 1 numara Arzum Okka Türk Kahve Makinası. Makine haznesine kahve, şeker ve suyu koyarak 1-2 dk gibi kısa bir sürede bol köpüklü kahvelere sahip olabiliyorsunuz. Arzum okka diğer makinelere göre biraz daha profesyonel bir kahve makinesi. Arzum okkanın bir diğer özelliğide közde pişmiş kahve tadında kahveler yapabilmesi. Bu özelliği kullandığınızda mangalda ağır ağır pişmiş bir kahvenin tadını alabiliyorsunuz.

Tavsiye Yazı: Eğer bir ütü almayı planlıyorsanız; En iyi ütülerden oluşan “en iyi ütü” listemi okumanızı tavsiye ediyorum.  Ayrıca iyi bir ütü yapmanız için iyi bir ütü masasına ihtiyacınız olduğunu da unutmayın. Sizler için “en iyi ütü masası” listemde en çok satılan 5 ütü masasını anlattım.

Reklam