Aliexpress Seçkin Kuponu Nedir? Nasıl Kullanılır?

Aliexpress Seçkin Kuponu Nedir Nasıl Kullanılır

Aliexpress’de alışveriş yaparken çeşitli alışveriş kuponlarına rastlamışsınızdır. Bu kuponları kullanarak aldığımız ürünlerde kupon değeri kadar indirim yapabiliyoruz. Bugün sizlere Aliexpresin bu kupon kodlarından seçkin kuponlarını anlatacağım. Aliexpress seçkin kupon nedir? Aliexpress seçkin kupon nasıl kullanılır? yani bugün; Aliexpress seçkin kuponu kullanma ile ilgili aklınıza takılan soru işaretlerini cevaplamaya çalışacağım.

Aliexpress seçkin kupon nedir?

Aliexpress seçkin kuponlar 2 dolarlık kuponlardır. Sınırlı sayıdadırlar ve ilk gelen alır mantığı ile çalışırlar. Aliexpress seçkin kupon kodları almış olduğumuz ürünün uygunluk durumuna göre satın alma esnasında uygulanırlar. Nedir bu uygunluk durumu bunu da biraz açalım. Öncelikle seçkin kuponları istediğimiz her mağazada kullanamıyoruz. Aliexpress seçkin kuponu kullanmak için mağazanın seçkin kupon kullandırımı olmas gerekiyor. Bir ikinci durumda Aliexpress seçkin kuponlar öyle her fiyatta kullanılamıyor.

Bunuda biraz açalım. Aliexpress seçkin kupon kullanımı olan bir mağazaya girdik. 1.7 dolarlık bir ürün beğendik yada tam seçkin kuponumuzun değerinde olan 2 dolarlık bir ürün beğendik. Sizde benim ilk başta yaptığım gibi, bu ürünü seçkin kupon kullanarak bedavaya getirebileceğinizi düşünüyorsanız size kötü bir haberim var. O şekilde olmuyor.

Seçkin kupon kullanabilmek için ürün fiyatının mağazanın belirlediği bir değerden aşağıda olmaması gerekiyor. Bu fiyatta genelde 14-15 dolarlar seviyesinde oluyor. Yani 15 dolarlık bir ürün almalısınız ki 2 dolarlık seçkin kuponunuzu kullanabilesiniz.

Aliexpress seçkin kupon nasıl kullanılır?

Aliexpress seçkin kuponu nedir? anladığımıza göre; şimdi Aliexpress seçkin kuponu nasıl kullanılır? kısmına geçelim. Aliexpress seçkin kupon kullanabileceğimiz bir mağaza bulduk, fiyatı seçkin kupon kullanabilecek seviyede bir ürünü beğendik. Yani şartları seçkin kullanımına uygun hale getirdik. Ürünü alışveriş sepetimize attık.

Hepsi bu kadar. Anlatım biraz kısa oldu biliyorum fakat; seçkin kuponların kullanımı bu şekilde. Siz eğer gerekli şartlara sahip bir ürünü sepetinize atarsanız otomatik olarak seçkin kupon tanımlanarak fiyattan 2 dolarlık indirim yapılır.

Çünkü alışveriş sepetinde bulunan “Aliexpress seçkin kuponunu uygula” yazısının yanındaki çentik işaretlidir. Değilse de o çentiğe bir tik koyduğunuzda seçkin kupon kullanılabilir hale gelmektedir.

Tavsiye Yazılar: Aliexpress’den sadece 0.01 dolara ürün alabilirsiniz. Bunun nasıl yapılabileceğini; Aliexpress bedava deneme nedir? yazımda anlattım. Satın aldığınız ürünler şuan nerede? Merak ediyor ve takip etmek istiyorsanız; Aliexpress kargo takip nasıl yapılır? yazımı okumanızı size tavsiye ediyorum.