Aliexpress’ten Alınacak Şeyler (Bölüm-2)

Aliexpress'ten Alınacak Şeyler (Bölüm-2)

Aliexpress sitesinin fiyatlarını gördükten sonra; herkes faydalansın diye yazmaya başladığım Aliexpress’ten alınacak şeyler yazı dizisinin bugün 2. bölümüyle karşınızdayım. İlk yazımda Aliexpress gümüş takı fiyatlarından bahsetmiştim. Okumayanlar için “Aliexpress’ten Alınacak Şeyler 1” linkini buraya bırakıyorum. Bugün ise Aliexpress saat fiyatları ve saat tavsiyeleri hakkında yazmayı düşündüm.

Arkadaşlar Aliexpress’te saat fiyatları hemen hemen her üründe olduğu gibi yine çok uygun. Bu sebeple Aliexpress’te bulunan saatler Aliexpress’ten alınabilecek şeyler listeme girmeyi hak ettiler. Şimdi birkaç örnekle yazımıza devam edelim.

aliexpress alınacak şeyler saat-1
Örneğin yukarıda resimde gördüğünüz saat otomatik bir saat. Saatin iç mekanizmasının hareketlerini de görebiliyorsunuz.

Türkiye’de böyle otomatik bir saatin fiyatını biraz araştırırsanız aradaki fiyat farkını görebilirsiniz. Aliexpress’te bu saat 17 dolar yani günümüz dolar kuruna göre 60 TL

aliexpress alınacak şeyler saat-2

Yukarıda gördüğünüz saat yine otomatik bir saat. Üçgen bir tasarıma sahip. Ben Aliexpress’te bu saati alanların paylaştığı fotoğraflara da baktım, saat gerçekten 10 numara. Aliexpress’te bu saatin fiyatı 19 Dolar civarı.

aliexpress alınacak şeyler saat-3

Dijital saat sevenler için de şuan Aliexpress’te en çok satılan saati buldum. Bu saat çok fazla satılmış. 50m su geçirmezlik özelliği var. Kullanıcı yorumlarında da bunu gerçekten test edenler su geçirmediğini yazmışlar. Saatin Aliexpress’teki fiyatı 10 dolar yani 35 TL.

aliexpress alınacak şeyler saat-4

Akıllı saat isteyenleri de unutmadım. Bu model akıllı saat modelleri içinde yine en çok satılan model. Fiyatı 14 dolar. Yalnız burada söylemem gereken bir şey var. Akıllı saatlerin gümrüğe takılma riski var. Sizinki gümrüğe takılır mı? bilemem. Lütfen almadan önce bunu göz önünde bulundurun.