Aliexpress Türkiye Deposu

aliexpress türkiye deposu

Sizce hangi Çinli’nin Aliexpress Türkiye deposu bulunmakta 😉 Bugün size vereceğim bir Aliexpress satıcısı Türkiye deposu ile hizmet veriyormuşta bizim haberimiz yokmuş. Satıcımız cep telefonu satıyor. Bu ne demek oluyor biliyor musunuz? Çok uygun fiyata gümrüğe takılır mı? korkusu olmadan cep telefonu alabileceksiniz.

Aliexpress’ten alınan bazı ürünlerin ülkemize girişlerinde gümrük uygulaması prosedürleri uygulanmaktadır. Gümrük mevzuatına uymayan yasaklı ürünler geri gönderilmekte, ülkemize girişi serbest ama gümrük vergisine tabi ürünler içinde, gerekli vergi ve ücretlerin ödenmesi talep edilmektedir.

Örneğin; cep telefonları gibi… Bugün size vereceğim adresteki satıcının ise Aliexpress Türkiye deposu bulunmakta. Buradan alacağınız ürünler gümrüğe hiç gelmeden Türkiye deposundan elinize ulaşmakta. Hem de çok kısa bir sürede.

Daha fazla merak ettirmeden satıcının adresini hemen vereyim. Satıcının Aliexpress Türkiye deposu BU ADRESTEN ulaşılabilmektedir.

Aliexpress’te buna benzer Türkiye’de deposu bulunan başka satıcılarda mevcut. Sadece biraz araştırmanız yeterli. Türkiye deposu bulunan Aliexpress satıcıları ürün resimlerinde yada ürün açıklamalarında bunu belirtmekte.

Aliexpress kargo takibi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlere Aliexpress kargo takip adlı yazımı okumalarını öneriyorum.