Nusret Antalya Nerede?

Nusret’i tanımayanınız yoktur sanırım. Acun tarafından survivor yarışmasında hazırladığı etlerle bir anda gündeme oturmuş sonrasında da fiyatları ve kalitesiyle popüler hale gelmişti. Hatırladınız değil mi? Hani şu tuzcu Nusret 🙂

Nusret Antalya nerede

Bu arada Nusret demişken; Nusret Fiyat Listesi yazımı okumadan da sakın Nusret’e gitmeyin. Sonra hesap karşılığı evi, arabayı ipotek ettirmeyin derim 🙂

Nusret Antalya

Antalya‘da yaşayan biri olarak benimde en çok merak ettiğim şeylerden biri Nusret Antalya Steakhouse nerede? Nusret Antalya şubesi var mı?

Bunu daha önce google’da arattım, bir çok site çıktı ama her biri farklı mekanları ve farklı adresleri gösteriyor. Nusret Antalya diye aradığım sonuçlarda çorbacı bile çıktı diyebilirim. Yani bilgi kirliliği oldukça fazla.

Nusret’in Antalya‘da Steakhouse açacağı dedikodusu uzun süredir gündemde. Nusret Dubai, Amerika derken bir türlü sıra Antalya‘ya gelmiyor.

Yani anlayacağınız; Nusret Antalya diye bir yer henüz maalesef yok arkadaşlar. Eğer Antalya Nusret açılırsa haberi ilk buradan duyacağınıza da emin olabilirsiniz. Bu sebeple takipte kalın lütfen.