Para Kazandıran Çiftlik Oyunu Yalanlarına İnanmayın

oyun oynayarak para kazan

Bu tarz çiftlik oyunlarına para yatırmanızı tavsiye etmiyorum. Para kazandıran çiftlik oyunu, çiftlik oyunundan para kazan, oyun oyna para kazan tarzı şeylere sakın güvenmeyin.

Öncelikle belirtmeliyim ki bu tarz oyunlardan para kazanmanız epey zor. Dolandırılma ihtimaliniz ise oldukça yüksek.

Son zamanlarda online oyunlardan para kazanmak oldukça popüler bir hale geldi. Bu oyunların en çok oynananları ise para kazandıran çiftlik oyunları. Sanal olarak bir çiftlik kuruyorsunuz. Çiftliğinizde tavuk, inek gibi hayvanlarınız oluyor ve bu hayvanlar size para kazandırıyor. Yani kısacası internetten oyun oynayarak para kazanıyorsunuz.

Oyunlara ilk üye olduğunuzda; çiftlik oyunu size hayvan alabileceğiniz bir kredi veriyor. Yani para yatırmanıza gerek yok. Size verilen kredi ile hayvan alarak üretime başlayabilirsiniz ve üretimden aldığınız kazançla yeni hayvanlar alarak günlük üretim miktarınızı arttırabilirsiniz. Ben hemen üretimimi arttırmak istiyorum diyorsanız o zaman oyuna para yatırarak hayvan alabilir ve çiftlik gelirinizin daha kısa sürede artmasını sağlayabilirsiniz. Bu size kalmış. Ama ben kesinlikle bu tarz oyunlara para yatırmanızı önermiyorum!!! Çünkü; okumaya devam…

Çiftlik oyunları güvenli mi?

Bu tarz çiftlik oyunları kesinlikle güvenli değiller. Oyun ilk kurulduğunda size güven vermek için bonuslar, krediler, hayvanlar dağıtılır. Sizin “tamam bu işte para var” demeniz için herşeyi yapar. Amaç; tamamen sizin oyuna bağımlı olmanız ve para yatırmanızı teşvik etmektir. Oyun belli bir yatırımcı sayısına ulaştığı zaman ise; site sahibi paraları alır, tası tarağı toplar ve kaçar.

Bu tarz oyunlar Ponzi Şemasına göre kurulurlar. Ponzi şemasının ne olduğunu merak edenler Google da aratıp okuyabilirler. Ponzi şeması tüm Dünya’da yasaklanmış bir kazanç sistemidir ve yasal değildir. Bu yüzden bu tarz oyunları, para yatırmadan zevk için oynayın. Sakın ama sakın para yatırmayın. Sonra para yatırdım site açılmıyor, dolandırıldım demeyin.

tavuk oyunundan para kazan
internetten oyun oynayarak para kazanma