İnstagram Etiket Kaldırma (İstemediğiniz fotoğraflardan etiketinizi kaldırın)

instagram etiketlenmek istemiyorum

Bu yazımda sizlere instagram etiket kaldırma işlemini anlatıyorum.

Bildiğiniz gibi instagramda bir kullanıcı, paylaştığı her hangi bir fotoğrafa sizin profil isminizi etiketleyebilir. Böylece sizin profilinizde bulunan olduğun fotoğraflar kısmında bu fotoğrafı tüm takipçileriniz görebilir.

Buraya kadar herşey normal ama; ya kimsenin görmesini istemediğiniz bir fotoğrafa etiketlenirseniz. İşler burada karışır. Ama hiç merak etmeyin bu gibi durumlara karşı instagram önlemini almış. İnstagramda etiketlendiğiniz bir fotoğraftan çok basit bir işlemle etiketinizi kaldırabilirsiniz. Yada etiketi hiç kaldırmadan olduğun fotoğraflar kısmında bu fotoğrafın görünmesini engelleyebilirsiniz.

İnstagram etiket kaldırma, silme işlemi nasıl yapılır?

  • Öncelikle instagram etiket kaldırma işlemini yapacağımız fotoğrafı açalım.
  • Fotoğrafın üzerini bir kere tıklayalım. Tıklayınca fotoğrafta etiketlenen kullanıcıların hepsi görünecek.
  • Kendi ismimizin olduğu etiketimizi bulalım ve üzerini bir kere tıklayalım. Aşağıda resimde gördüğünüz ekran açılacak.
instagram etiketlendiğim fotodaki etiketi kaldırma
  • Burada 1 numara ile işaretlediğim alanı off konumuna getirdiğinizde fotoğrafta bulunan etiketiniz kalır, fakat fotoğraf olduğun fotoğraf yani etiketlendiğiniz fotoğraflar kısmından kalkar.
  • 2 numara ile işaretlediğim etiketi kaldır alanına dokunduğunuzda ise; bu gönderiden kaldırılacaksın, buna eminmisin? mesajı çıkacak. Evet, eminim diyerek fotoğraftaki etiketinizi tamamen kaldırabilirsiniz. Böylece hem fotoğraftan etiketimiz kalkacak, hemde olduğun fotoğraflar kısmında istemediğiniz o fotoğraf görünmeyecektir.

Google Aramaları: instagram etiket kaldırma, instagram etiket arama silme, instagram etiketlenmek istemiyorum