İnstagram Üzgünüz İsteğinizle ilgili Bir Hata Oluştu Hatası ve Çözümü

ios android instagram üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu hatası sorunu

Bugün; son zamanlarda instagram kullanıcılarının çok fazla yaşadığı ”üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” sorunundan bahsetmek istiyorum. Özellikle instagrama girişlerde yaşanan bu hata nedir? ve bu hata nasıl çözülür? sizlere detaylı olarak anlatacağım.

Üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu sorunu genellikle instagram uygulaması kaynaklı bir sorundur. Uygulama güncellemeleri sonrası bazen bu hata ortaya çıkar ve bir sonraki güncellemeyle birlikte sorun ortadan kalkar. Ayrıca bu hata instagram database’lerinde oluşan sorunlar sonucunda da oluşabilmektedir. Bu hata hem ios hemde android platformlarında yaşanmaktadır. Şimdi gelelim çözümüne.

İnstagram ”Üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” hatası nasıl çözülür?

Bu hata hem android hemde ios yüklü mobil cihazlarda yaşanmaktadır. Aşağıda anlattığım çözüm yolları her iki platform için de geçelidir.

Uygulama kaynaklı ”Üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” hatası çözümü

Bu instagram hatasını almanız sonucu instagrama giriş yapamıyorsanız öncelikle; farklı bir telefonda bulunan uygulamayı kullanarak giriş yapmayı deneyin. Eğer instagrama bu şekilde hata almadan girebiliyorsanız telefonunuzda bulunan uygulamayı, uygulama dosyaları ile birlikte tamamen kaldırın ve sonrasında instagram uygulamasını tekrar telefonunuza indirerek yükleyin. (uygulamayı ios veya android resmi marketlerinden indirin) Büyük ihtimalle artık üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu şeklinde bir hata mesajıyla karşılaşmayacaksınız.

İnstagram datalarıyla ilgili ”Üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” hatası çözümü

Eğer üstteki çözüm yolu ile ”Üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” sorunundan kurtulamadıysanız büyük ihtimalle instagram databaseleri ile ilgili bir sorunla karşı karşıyasınız. Şimdi yapmamız gereken şey instagram hesabımızı ”instagram hesap dondurma” yazımda anlattığım şekilde geçici olarak dondurmak ve sonrasında uygulama üzerinden tekrar giriş yaparak hesabımızı aktif etmek. Bunu yaptıktan sonra ”üzgünüz isteğinizle ilgili bir hata oluştu” sorunu ortadan kalkacaktır.