İntro Yapma Sitesi – Programsız ve Ücretsiz

intro yapma sitesi

Bugün sizlere hiç program kullanmadan intro nasıl yapılır? anlatımını yapıyorum. Anlatımını yapmış olduğum intro hazırlama sitesi sayesinde sizde çok kolay bir şekilde programsız introlar yapabileceksiniz.

İntro Yapma Sitesi – İntro Nasıl Yapılır?

Bu yazımda youtuber ‘ların çok işine yarayacağını düşündüğüm ücretsiz bir intro yapma sitesinden bahsedeceğim. Yazımda anlatacağım intro yapma sitesi sayesinde; programsız ve ücretsiz bir şekilde introlarınızı istediğiniz gibi hazırlayabileceksiniz.

İntro yapma sitesi Panzoid; ilk girişinizde sizi intro temalarıyla karşılıyor. Temalardan beğendiğiniz birisini seçerek işe başlıyorsunuz. Site sayesinde 2D ve 3D introlar hazırlayabilirsiniz. Aşağıda 2-3 dk içinde sadece yazıyı değiştirerek hazırladığım 10 saniyelik basit bir intro var, onu izleyelim. Sonrasında; intro yapma sitesi Panzoid ile introlar nasıl hazırlanır? anlatmaya başlayalım.

TAVSİYE: Daha kolay introlar hazırlamak istiyorsanız “android uygulama ile intro yapma” yazımı okumanızı öneriyorum. Yazıda anlattığım uygulama sayesinde cep telefonunuz yardımıyla çok kolay intro hazırlayabilirsiniz.

Basitçe Hazırladığım Örnek İntro

İntro Yapma

  1. Öncelikle BURADAN sitemize gidiyoruz.
  2. Sitede bulunan intro temalarına bir göz atın ve beğendiğiniz introyu seçin
  3. Açılan tema sayfasında “Open in Clipmaker” yazısını tıklıyoruz. Açılan yeni sekme bizi intro hazırlama sayfasına götürüyor.
  4. Bu sayfada sol menüde bulunan “küp şekli” introda bulunan yazıyı değiştiriyor. Burada yazan TEXT yazısını değiştirerek kanal adınızı yazabilirsiniz.
  5. Diğer menü elemanları ile de; hızı, şekilleri, müziği, müzik hızını, renkleri, yani aklınıza gelebilecek her şeyi intronuzda ayarlayabiliyorsunuz.
  6. Hazırladığınız intronun ön izlemesini izlemek için oynatıcıda bulunan göz sembolünü tıklayıp oynatma butonuna basın.
  7. İntro yapma sitesi Panzoid ile hazırladığınız introyu sol menüde bulunan; indirme butonuna basıyoruz ve “start video render” diyoruz. İntronun hazırlanması 3-5 dakika sürebilir. Sonrasında “download your video” butonuna basarak intromuzu bilgisayarımıza indiriyoruz.

Umarım aklınıza takılan intro nasıl yapılır? sorusuna biraz da olsa cevap olabilmişimdir.

Reklam