Keşfete Düştüğümü Nasıl Anlarım?

Keşfete Düştüğümü Nasıl Anlarım?

Bu yazıyı okuduğunuza göre instagram keşfet alanının ne olduğunu biliyor olmalısınız. Bilmeyenler için, instagram keşfet sayfasında nasıl çıkılır? adlı makalemin linkini bırakıyorum. Bugün ise; herkesin merak ettiğini düşündüğüm ve sürekli bana soru olarak gelen, keşfete düştüğümü nasıl anlarım? sorusunun cevabını sizlere vereceğim.

İnstagram keşfet sayfasında çıkmak, instagram kullanıcılarının büyük bir kısmının hayalidir. Hatta keşfette çıkmak için türlü türlü hilelere de başvurduğumuz zamanlar oluyor. Buna en güzel örnek; whatsapp instagram beğeni ve yorum grupları. Kullanıcılar bu gruplara katılıyor. Grup başkanının verdiği bir saatte herkes birbirine karşılıklı beğeni ve yorum yapıyor.

Oldukça etkili bir yöntem olduğunu söylemeliyim. Çünkü, bu gruplarda 256 kişiye kadar katılımcı olabiliyor. Düşünsenize 256 kişi çok kısa bir zaman içinde yeni yüklediğiniz fotoğrafa beğeni, yorum ve kaydet yapıyor. Bunun sonucunda da kolay şekilde instagram keşfete çıkıyorsunuz. Tabi bunun da incelikleri var, onuda söyleyelim. Bu konuyu yakında kaleme alacağım, takipte kalın. Neyse; keşfete düştüğümüzü nasıl anlarız? sorusundan epey uzaklaştık. Şimdi konumuza dönelim.

Arkadaşlar keşfete düştüğünüzü anlamanızın en kolay yolu; instagram işletme hesabına geçmenizdir. Sizinde bildiğiniz gibi instagram işletme hesabı kullanıcıları bir çok istatistiği hesabında görebiliyor. Paylaştığınız fotoğrafın istatistiklerinde keşfetten gelen sayısı kısmı çıkıyorsa, keşfete çıkmışsınız demektir. Bu arada instagram işletme profiline geçmek isteyenlere; instagram işletme hesabına geçiş adlı yazımı okumalarını öneriyorum.

kefete çıktığımızı nasıl anlarız

İnstagram işletme hesabı kullanmayan kullanıcıların keşfete düştüğünü anlamaları için ise; gönderilerinin aldığı etkileşime bakmaları ve diğer gönderileri ile kıyaslamaları gerekiyor.

Yani gönderinize, normalden çok daha fazla yorum, beğeni ve takipçi dönüşü olduysa bilin ki fotoğrafınız instagram keşfet sayfasında çıkmış demektir.