Vlog ile Para Kazanmak

vlog ile para kazanılırmı

Vlog yani video blogların sayısı her geçen gün artmakta. Youtube da yüzbinlerce takipcisi olan, hatta milyonlara hitap eden vloggerlar mevcut. Özellikle yabancı vloggerlar olmak üzere bazı vloggerların videolarını izlediğinizde, pahalı ekipmanlar, kaliteli giyim tarzı, lüks arabalar ve evler görürsünüz. 

Günlerini video cekmekle ve bu videoları düzenlemekle geçiren bu vloggerların gelir kaynağı nedir? Vlog çeken vloggerların çoğu bu işi; ek gelir olması için ikinci bir iş, veya hobi olarak yapıyor. Profesyonel anlamda bu isi yapan vloggerların ise tek geçim kaynağı çektikleri vloglar.

Vlog çekerek ne kadar para kazanılabilir? Youtuberlar ne kadar para kazanıyor?

Youtubedaki vlog kanalından para kazanmanın bir sınırı yok. Bu isten milyonlarca dolar para kazanan profesyonel vloggerlar mevcut.

Vlog çekerek nasıl para kazanılır?

Vlog çekerek para kazanmakta önemli olan şey; videonuzun ulaştığı kitlenin sayısıdır. Videoların izlenme sayısı milyonlara ulaşıyorsa eğer, kazanılan rakamlar gerçekten ciddi boyutlara ulaşır. Ayrıca bu izlenim sayısı size; büyük firmalardan reklam tekliflerinin gelmesinide sağlayacaktır.   

Vlog çekerek para kazanmaya başlamayı düşünüyorsanız size tavsiyemiz; önce yerli ve yabancı vlog kanallarının videolarini izleyin. Vlog nasıl çekilir inceleyin. Vlog nasıl editlenir araştırın,  ”Gerçekten bu işi yapabilirmiyim?” Kendinize bu sorunun cevabını vermelisiniz.

Vlog konusu bulmak başlangıçta sizi korkutabilir. Korkmayın!

Vlog çekmek için konu bulmakta zorlanırım diye hiç düşünmeyin. Yabancı bir vlog kanalının videolarının Türkce versiyonlarını çekin. Türkiye’de birçok ünlü vlog kanalı bunu yapıyor.   İyi videolar çekip iyi paralar kazanacağım diyorsanız; kaliteli ekipmanlar kullanın. İyi bir vlog kameranız olsun.   Herşeyden önce vlog çekerek para kazanmak istiyorum diyorsanız; cesaretiniz ve özgüveniniz olsun, merak etmeyin gerisi zamanla kendiliğinden gelecektir. Hepinize iyi vloglamalar