İnstagram 30 ‘dan Fazla Hashtag Nasıl Yapılır?

instagram limitleri

Hashtag; instagramda gönderimizi daha fazla kişiye ulaştırabilmek için kullandığımız bir özelliktir. Çoğu zaman instagramda en popüler hashtagler hangileri?, hangi hashtagler daha çok beğeni alır? gibi araştırmalar yapıp o hashtagleri gönderimize yazarız.

Tavsiye Yazı: Hashtag Nedir?

Ancak instagramda yorum, beğeni, hashtag sayısı, takip etme sınırı v.b gibi birtakım kısıtlamalar söz konusudur. İnstagramda bir gönderiye maksimum 30 hashtag (etiket) yazabiliriyoruz. Ama küçük bir instagram açığından faydalanarak instagram gönderimize 30 dan daha fazla hashtag (etiket) yazmamızda mümkün.

Tavsiye Yazı: İnstagram Limitleri

İnstagramda Hashtag Sınırını Ortadan Kaldırma

İnstagramda 30 dan fazla hashtag (etiket) yazabilmek için öncelikle gönderimizi seçiyoruz ve isteğimize göre açıklamamızı yazıp hiç etiket yazmadan paylaşıyoruz.

Burası önemli eğer bir tane bile etiket (hashtag) yazarsak yapmak istediğimiz işlemi gerçekleştiremeyiz bunu unutmayın. Gönderimizi etiketsiz olarak paylaştık. Şimdi yorum kısmına gelip 30 adet hashtag (etiket) yazıp paylaştığımız gönderiye yorum yapıyoruz. Gönderimiz yorum alanına yazdığımız 30 hashtagde de görünüyor.

Sonrasında gönderimizi düzenle deyip düzenleme ekranına geçiyoruz. Burada açıklama kısmına 30 adet yoruma yazdığımız etiketlerden farklı olarak etiket yazıp onaylıyoruz. Böylelikle 30 hashtag yoruma, 30 hashtag açıklamaya olmak üzere toplamda 60 hashtag girmiş oluyoruz.

Not: Eğer gönderimizi ilk paylaşırken açıklama bölümüne hashtagleri yazıp sonrasında yorum alanına tekrar hashtag yazacak olursak hata mesajı alırız ve yaptığımız yorum görünmez. Bu yüzden üstteki sıralamaya dikkat ediniz.