İnstagram Hikaye Fotoğraflarına Kişi Etiketleme

instagram hikaye fotosuna kisi etiketleme

Sizinde bildiğiniz gibi instagram hikayelerimize (stories) son 24 saat içerisinde çektiğimiz fotoğraf ve videoları ekleyip paylaşabiliyoruz. Peki paylaştığınız bu fotoğraflara kişi etiketleyebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu makalemizde sizlere instagram hikaye özelliğinin pekte bilinmeyen; hikaye fotoğrafına kişi etiketleme özelliğini kısa ve açık bir şekilde resimli olarak anlatacağız.

instagram hikaye etiketleme

Hemen hikayemize kişi etiketleme işleminin anlatımına geçelim. İlk önce instagram hikayemizde fotoğraf paylaştığımız alana geliyoruz. Buradan paylaşacağımız fotoğrafı seçiyoruz. Yukarıdaki resimde de okla gösterdiğimiz Aa butonuna basıyoruz.

İnstagram hikayelerde fotoğraf nasıl paylaşılır? Bilmeyenler olabilir. Onlar için İnstagram hikayelere fotoğraf nasıl yüklenir? yazımızı okumalarını öneriyorum.

instagram stories kisi etiketleme

Etiketleyeceğimiz profil adını @ işareti ile birlikte üstte resimde gördüğünüz şekilde yazıyoruz.

instagram stories fotografa kişi etiketleme

Sonrasında okla gösterdiğimiz şekilde isterseniz hikayenize, isterseniz kişi listenizden seçeceğiniz arkadaşlarınıza resmi gönderebilirsiniz. Hikayemizdeki bu etiketin üzerini tıkladığımızda etikette yazan ismin profili görüntülenecektir. Hepsi bu kadar 🙂