Reklam Alanı En Çok Olan WordPress Teması

adsense temaları

Bu yazımızda sizlere reklam alanı en fazla olan wordpress temasından; yani Admania WordPress temasından bahsedeceğiz. Temayı görünce sizde neden bu ünvanı hakettiğini anlayacaksınız.

En İyi Adsense Teması

Web sitesi sahiplerinin çoğu bu işi bir hobi olarak yapsada; web sitesinden ek gelir elde eden, hatta geçimini sadece web sitesinden sağlayan webmasterların sayısıda oldukça fazla. Google Adsense ve diğer reklam şirketlerinin reklamlarını yayınlayarak sizde web sitenizden gelir elde edebilirsiniz.

WordPress altyapısında onbinlerce tema var ve tema bulmak gerçekten çok kolay ancak; bu wp temaları içinde adsense v.b. reklam şirketlerinden alınan reklamları yayınlayabileceğimiz temalar bulmak ise gerçekten çok zor. Reklam alanı fazla wordpress teması demek, çok daha fazla kazanç demek bunu unutmayın.

Lafı daha fazla uzatmadan reklam alanının çok fazla olmasıyla dikkat çeken Admania WordPress temasının anlatımına geçiyorum.

Admania WordPress Teması

Reklam alanlarını sarı renkle işaretledim.

reklam alanı en çok olan wp tema
Ana Sayfa Reklam Yerleşimi


Admania wp teması
adsense uyumlu wordpress temaların içinde en iyisi diyebiliriz. Admania temasının; menü üzeri logo sağ ve soluna, menü altına, temanın sağ ve sol sidebarına yayınların arasına, makale içlerine, makale altı yorum bölümüne yani kısacası aklınıza gelebilecek hemen hemen her noktasına reklamınızı yerleştirmeniz mümkün. Admania teması zaten adındanda anlaşılacağı gibi tamamen reklam yayınları için düzenlenmiş bir wordpress teması. Bu tema sayesinde kodlarla uğraşmadan tema panelinden sitemizin her yerinde reklamlarımızı yayınlayabiliyoruz

reklam alanı çok olan wp tema
Makale İçi Reklamları

Web sitelerinde bazı noktalar kör noktalardır ve bu noktalara yerleştirilen reklamların bize hiçbir geri dönüşü yoktur. Admania wordpress temasında ise Reklam tıklama oranlarının en fazla olduğu noktalara reklamlarımızı yerleştirip tıklama oranımızı çok kolay bir şekilde arttırabiliriz. Tema mobilde de bize bir çok reklam alanı sunmakta. Bu sayede mobil okurlarınızdan da eskisinden çok daha fazla para kazanabilirsiniz.

reklam alanları çok olan adsense teması
Makale Yorum Bölümü Reklamları


Temanın SEO optimizasyonu yapılmış 5 farklı ana sayfa düzenlemesi mevcut, bunlardan istediğinizi kolayca tema panelinden ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz farklı bileşenlerden kendi ana sayfanızıda kolayce tasarlayabilirsiniz. Admania temasında aynı zamanda farklı menü çeşitleride temada mevcut. İstediğiniz menüyü kolayca seçip kullanabilirsiniz.

wp teması adsense
5 Farklı Ana Sayfa Düzeni

Admania WordPress Temasının Hızı

Admania temasının PageSpeed değerleride gerçekten muazzam. Tema bu hızı ile en hızlı wordpress temaları arasında bulunmayı hak ediyor.

PageSpeed Puanı 92 
YSlow Puanı 90

Pingdom Puanı 96

Admania WordPress Teması Güncelleme

Temaya gelen güncellemeleri panelinizde görebilirsiniz ve temayı tema panelinizden tek tıkla güncelleyebilirsiniz.
Temanın bir kaç özelliğine değinecek olursak;
Tema responsive yani mobil duyarlı bir tema
Bütün tarayıcılarla uyumlu
Tam seo optimizasyonu yapılmış
HTML 5 ve CSS 3 standartlarında kodlanmış
W3C standarlarına uygun kod yapısına sahip
Sınırsız renk seçeneği
Sticky yapışkan menü ve yapışkan sidebara sahip
Yazar kutusu ve iletişim formu var
200 den fazla Google fontuna sahip
Reklamların yanısıra aldığınız ilanlarıda yayınlayabileceğiniz widgetlere sahip
Reklamlarınızı ekleyebileceğiniz çok fazla reklam alanına sahip bir wordpress teması

Temanın bunlardan başka daha bir çok özelliği var. Fakat daha da fazla kafanızı ağrıtmak istemiyorum. Eğer wordpress temamda reklam alanı çok fazla olsun, adsense reklamlarını ve diğer reklamları kolayca, sitemdeki istediğim her noktaya yerleştirmek istiyorum. Dahada önemlisi artık şu reklamlarıma tıklasınlarda bende para kazanayım diyorsanız 🙂 Admania WordPress teması tam size göre.