İnstagram Arşiv Özelliği İle Fotoğraf Gizleme

İnstagram arşiv özelliği sayesinde instagramda paylaştığınız bir fotoğrafı sildikten sonra; “tüh keşke silmeseydim bir sürüde beğenisi vardı” derdine bir son geldi.

instagram arşiv fotoğraf sakla

İnstagramın kullanıcılarına sunduğu arşiv özelliği sayesinde artık profilinizden resim silmenize gerek yok. Atın fotoğrafı instagram arşive profilinizden kaybolsun, arşiv sayfanızda sadece siz görün. Aslında instagram arşiv özelliğine; İnstagram profilden fotoğraf gizleme özelliği de denilebilir. Üstelik instagram profilinizden arşiv özelliği sayesinde gizlediğiniz fotoğrafı tekrar profilinizde göstermeniz de mümkün. Hemde fotoğrafta bulunan beğeni ve yorumlarla birlikte.

İnstagram arşiv özelliği en çokta bir küsüp bir barışan sevgililerin işine yaradı 🙂 Kavga edince fotoğrafları arşive atıyoruz. Barışınca profile geri yüklüyoruz 😉

Şimdi gelelim “İnstagram arşiv özelliği nasıl kullanılır? İnstagram arşive fotoğraf nasıl atılır? İnstagram arşive atılan fotoğraf tekrar geri nasıl yüklenir?” sorularının cevaplarına.

instagram arşiv özelliği

İnstagram arşive fotoğraf gönderme

  1. Gizlemek istediğimiz fotoğrafı açıyoruz
  2. Üç nokta simgesini tıklıyoruz
  3. Açılan pencereden arşivle seçeneğini tıklıyoruz

Hepsi bu. Fotoğraf profilimizden gizlendi ve instagram arşiv sayfasında yerini aldı

Tavsiye yazı: En çok beğeni getiren hashtagler

İnstagram arşive atılan fotoğrafı profile geri yükleme

  1. Arşiv sayfamızı açıyoruz
  2. Geri yüklemek istediğimiz fotoğrafı açıyoruz
  3. Sağ üst köşede bulunan üç nokta simgesine dokunuyoruz
  4. Açılan pencerede profilde göster seçeneğini tıklıyoruz

İnstagram arşive gönderdiğimiz fotoğrafı böylece profilimizdeki eski yerine beğeni ve yorumlarıyla birlikte tekrar göndermiş olduk.