En İyi Ütü Masası – En Çok Satılan 5 Ütü Masası 2022

Ütü yapmak oldukça zahmetli bir uğraş. Birde iyi bir ütünüz yoksa ütü işiniz tam anlamıyla çileye dönüşebilir. En iyi ütüler yazımda; Türkiye’de en çok satılan 5 ütüyü sizler için anlattım. Eğer iyi bir ütü almak istiyorsanız size yardımcı olacaktır. Konumuza dönecek olursak; ütü kalitesi kadar kullandığınız ütü masası kalitesi de çok önemlidir. Ütü yaparken sağa sola kaymayan, dayanıklı malzemeden yapılmış, kullanımı kolay bir ütü masası işinizi oldukça kolaylaştıracaktır. Bugün sizlere en çok tercih edilen, en iyi ütü masası hangileri kısaca anlatacağım.

En iyi ütü masası sıralaması

En iyi ütü masası sıralamasını yaparken kullanıcı yorumları, ürünlerin satış hacimleri, fiyat performans oranları dikkate alınmıştır.

5 Numara – Doğrular Tomris Ütü Masası

Doğrular Tomris Ütü Masası
Doğrular Tomris Ütü Masası

Bu ürün fiyatının uygun olması ve verilen paranın hakkını vermesi sayesinde oldukça fazla bir kullanıcı gurubuna sahip. Ütü masası tabla ölçüsü 40cm*120cm, yüksekliği 75cm ile 95cm arası ayarlanabiliyor.

Kullananlar ütü masasından oldukça memnun olduklarını söylüyor. Bu ürünü sıralamaya sokmamdaki amaç; ütü masasına ihtiyacı olan ama çok fazla para harcamak istemeyenler için bir tercih oluşturması.

4 Numara – Gazella SM/GZM 900 L Squad Luxe Ütü Masası

Gazella SM/GZM 900 L Squad Luxe
Gazella SM/GZM 900 L Squad Luxe

Gazella markası ürettiği ütü masaları ile oldukça popüler. Gazella ütü masası 42cm*120cm ütü tablasına sahip.

Yanında portatif kol ve omuz ütüleme aparatı ile birlikte geliyor. Kullanılan malzeme kalitesi oldukça iyi ve kullanıcı yorumlarına göre gayet sağlam bir ütü masası.

3 Numara – Evin Daisy Ütü Masası

Evin Daisy
Evin Daisy

Sıralamamızın 3 numarasında Evin daisy ütü masası yer alıyor. Malzeme kalitesi ve kullanım kolaylığı bakımından oldukça başarılı bir ürün. 200cm elektrik kablosu, çelikten yapılmış kilit aparatı, yükseklik ayarı yapılabilen 46cm*146cm tablası ile göz dolduran bir ürün.

2 Numara – Arzum AR 635 Massa Profesyonel Ütü Masası

Arzum AR 635 Massa
Arzum AR 635 Massa

Sıralamamızın 4 numarasında Arzum marka bir ütü masası var. Ütü masasının tabla kısmı oldukça geniş; 45cm*120cm boyutlarında. Profesyonel bir ütü masası. Ütü başlığı üzerinde birde askı aparatı bulunmakta. Bu sayede ütülediğiniz elbiselerinizi askıya asarak ütü masasına takabiliyorsunuz. 200cm kablosu kullanımına biraz daha konfor katıyor. Ürün fiyatını hak eden bir ürün.

1 Numara – Gazella SM/GZM 900 S Squad Standart Ütü Masası

Gazella SM/GZM 900 S Squad
Gazella SM/GZM 900 S Squad

En iyi ütü masası sıralamamızın bir numarası; bizim evde de kullanılan Gazella markasının bir ürünü. Türkiye’de şuan için en çok satılan ütü masasıda bu ürün. Biz bu ütü masasından oldukça memnunuz. Malzeme kalitesi oldukça sağlam, ütü yaparken masada her hangi bir gıcırtı yada ses çıkmıyor, sağa sola kaymıyor ve esnemiyor. 42cm*120cm ütü tablasının boyutları. Ayrıca yükseklik ayarıda mevcut.

Fiyat performans açısından değerlendirmeye tabi tuttuğumuz en iyi ütü masası listemizin sonuna geldik. Bu ütü masalarından çok daha pahalı profesyonel ürünler elbette mevcut ama; bir ütü masasına 1.500TL – 1.600TL hatta daha fazla para vermenin anlamsız olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple herkesin kesesine uygun en iyi ütü masalarını sıraladım. Okuduğunuz için teşekkürler. Hoşçakalın.

Reklam