Aliexpress Bedava Deneme Nedir?

aliexpress bedava deneme nedir

Bayram tatili, gezmeler, tozmalar derken uzun bir süredir yazı yazmadığımın farkındayım. Bu uzun sessizliği çok güzel ve ilginç yazılarla kapatmayı hedefliyorum. Bu yazımda bunlardan ilki. Bugün sizlere Aliexpress adlı alışveriş sitesinin çok güzel bir özelliğinden bahsedeceğim.

Aliexpress bedava deneme çekilişlerini belkide bazılarınız görmüştür. Birçoğunuzun da farkında olmadığını biliyorum. Aliexpress mobil uygulaması ile kullanılabilen Aliexpress bedava deneme nedir? gelin hep beraber inceleyelim.

Aliexpress kullanıcıların ilgisini çekmek ve hergün kullanıcıların siteye girerek gezinmelerini sağlamak amacıyla her gün bedava ürün çekilişleri yapıyor. Aliexpress’de ürün satan satıcılarda mağazalarının ve ürünlerinin reklamını yapmak için bu çekilişlere ürün bağışlıyor. Yani bu durumdan herkes kazançlı çıkıyor.

Bu çekilişlere katılarak; çok değerli ürünleri bile sadece 0.01 Dolara almamız mümkün. Peki bu çekilişlere katılarak Aliexpress bedava deneme ürünlerini nasıl kazanabiliriz? Hemen anlatımına geçiyorum.

AliExpress Bedava Deneme

  • Aliexpress mobil uygulamasını cep telefonumuzdan açıyoruz.
  • Karşımıza çıkan ekranda bedava deneme kısmını tıklayarak bedava deneme çekilişi ürünlerinin bulunduğu ekrana geçiş yapıyoruz.
  • Burada bulunan ürünlerden bizim olmasını istediğimiz ürünün üzerini tıklıyoruz ve açılan ürün ekranının altında bulunan bedava başvurusu kısmını tıklıyoruz.
  • Hepsi bu kadar beğendiğimiz ürünün çekilişine katılma hakkını kazanmış bulunmaktayız.
  • Artık tek yapmamız gereken çekiliş süresinin gelip çekilişin tamamlanmasını beklemek.
  • Çekiliş sonucunda eğer ürünü biz kazanırsak; o ürün otomatik olarak bizim sepetimize gider.
  • Sepetimizde bulunan ürüne 0.01 Dolar ödeyerek alışverişimizi tamamlamış oluruz.

AliExpress bedava denemede bilmemiz gerekenler

  • Öncelikle şunu söylemeliyim genelde bende dahil birçok kişinin kafasını “0.01 ABD Doları karşılığında bedavayı yakalayın” kısmı kurcalamakta. Ben ilk başta çekilişe katılabilmek adına 0.01 Dolar ücret yatırmam gerektiğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş. Eğer katıldığımız ürünün çekilişini biz kazanırsak sembolik olarak 0.01 Dolar ödememiz gerekiyor.
  • Aliexpress bedava deneme çekilişine günde sadece 2 kez başvurma hakkımız var. Ertesi gün tekrar 2 çekiliş hakkımız oluyor.
  • Aliexpress bedava deneme çekilişinde; çekilişine katıldığımız ürünü çekilişe bağışlayan mağazayı otomatik olarak takip etmeye başlarsınız. Daha sonra isterseniz takip ettiğiniz mağazalar listesinden takibi bırakabilirsiniz.

NOT: Size tavsiyem çekiliş günü yaklaşan ve az kullanıcının çekilişe katıldığı ürünleri seçerek şansınızı arttırmanız. Yeni yazılarımla tekrar karşınızda olacağım şimdilik hoşçakalın.