İnstagram Fotoğraf İndirme

instagram fotograf indirme

İnstagramdan Fotoğraf Nasıl İndirilir?

İnstagram’da bazen çok beğendiğiniz bir fotoğrafı indirmek istiyoruz. Fakat bunu instagram uygulaması üzerinden gerçekleştiremiyoruz. İnstagramda fotoğraf indirebilmek için farklı yöntemler ve uygulamalar mevcut. Bu yöntemler arasında en başarılı bulduklarımı instagram fotoğraf indirme adlı bu yazımda sizler için derledim. Umarım sizde beğenirsiniz.

İnstagramda Fotoğraf İndirme Yöntemleri

İnstagram fotoğrafları web üzerinden, uygulamalar ile ve ekran fotoğrafı çekerek telefonumuza indirebiliyoruz. Burada ekran fotoğrafı çekme işleminin çok fazla kişi tarafından bilindiği ve fotoğraf kalitesini düşük olarak kaydettiğimiz için anlatıma yer vermedim.

Zaten anlatılacak ta pek bir şey yok ekran fotosu alıyorsunuz bu kadar 🙂 Biz instagram fotoğraf indirme işlemini daha verimli bir şekilde yapabileceğimiz diğer yöntemlere bir bakalım.

Web Üzerinden İnstagram Fotoğraf İndirme

Yeni keşfettiğim bir internet sitesi var. Sitenin adı DownloadGram. Bu web sitesi instagram üzerinde paylaşılan herhangi bir fotoğrafı indirmemize olanak sağlıyor.

Bize sadece indireceğimiz fotoğrafın bağlantısını kopyalayıp, sitede gereken yere yapıştırmak ve indir butonuna basmak kalıyor. Hepsi bu kadar basit. Siteyi merak edenler için site adresi BURADA

Uygulamalar Aracılığıyla İnstagram Fotoğraf İndirme

İnstagramdan fotoğraf indirmenin bir diğer yolu ise bu iş için yapılmış uygulamaları kullanmak. İos ve android camiasında instagramdan fotoğtaf indirmek için kullanılan bir çok uygulama mevcut. Ben size bunlar içinde en olumlu puanlara sahip ve en kullanışlı instagram fotoğraf indirme uygulamalarını veriyorum.

İOS için instagram fotoğraf indirme uygulaması

İos için kullanabileceğiniz fotoğraf indirme uygulamasının adı Video & Photo Downloader for Instagram. Uygulamaya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Android için instagram fotoğraf indirme uygulaması

Android kullanıcıları için instagram fotoğraf indirme uygulamasının adı ise DStudio Tool. Uygulamaya BURADAN ulaşabilirsiniz.