Android İntro Yapma Uygulaması

android intro yapma programı

Bugün size, intro yapma işlemlerinde kullanabileceğimiz bir android uygulaması tanıtmak istiyorum.

İntro Yapma Uygulaması

Yazılarımı takip edenler bilirler, daha öncede intro yapımı ile ilgili bir yazımı sizlerle paylaşmıştım. Okumayanlar için “intro yapma sitesi” linkini buraya bırakıyorum. Daha önce yazmış olduğum bu yazıda bir web sitesi aracılığıyla online olarak intro hazırlamıştık.

Ancak aldığım bazı mesajlarda; sitenin biraz karışık ve teferruatlı olduğu, çok daha kolay şekilde intro hazırlamanın yollarının olup olmadığı bana soruldu. Bende biraz araştırıp sizler için bir android uygulama buldum. Bugün sizlere bu uygulamayı anlatacağım.

Öncelikle sizlere çok kısa bir video bırakıyorum. 6-7 saniyelik bu videoda, android intro programı ile hazırladığım basit bir intro bulunuyor. Ben beğendiğim bir efekti uyguladım, siz eğer beğenmezseniz uygulama içinde çok fazla renk seçeneği ve efekt mevcut. Tarzınıza uygun renk ve efekte uygulama üzerinden karar verip intronuzu hazırlayabilirsiniz.

Örnek İntro Videosu

Bu uygulama ile hazırlayacağınız introları; video girişlerine yada video ortalarında konu geçişlerine, kısa bir tanıtım yazısı şeklinde kullanabilirsiniz. Uygulamanın nasıl kullanıldığı ile ilgili birde video hazırladım, onuda yazıya ekledim.

İsterseniz hazırladığım video aracılığıyla da uygulamanın nasıl kullanılacağı hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz. Ben yine de kısaca anlatayım. Okumak istemeyenler anlatımı atlayıp, altta bulunan videoyu izleyebilirler.

Bu Uygulama ile İntro Nasıl Yapılır?

  • Google Play’e girerek Legend intro yapma uygulamasıBURADAN indirip telefonumuza yada tabletimize kuralım
  • Uygulamayı açtığımızda karşımıza gelen ekrana yazmak istediğimiz yazıyı yazalım
  • Play tuşuna basarak intro programının renk ve efekt seçim ekranının da olduğu alana geçelim
  • Burada istediğiniz renk ve efekt kombinasyonunu seçebilirsiniz
  • Ayarlar kısmından 1080p ve geniş ekran seçeneklerini işaretleyelim
  • İntro yapma programı ile hazırladığımız introyu indirme tuşu ile indirelim
  • İntro videomuz dosyalarım klasöründe uygulamanın bulunduğu klasöre kaydediliyor, uygulama klasöründen intro videonuza ulaşabilirsiniz.