instagram Takipçi Gizleme

instagram Takipçi Gizleme

İnstagram her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Bu popülerliğin ve kullanıcı kitlesinin artışı da bazı soruları birlikte getiriyor. Daha önce yazdığım yazıları okuduysanız eğer; takipçilerim tarafından bana iletilen soruların cevaplarına makalelerimde yer vermeye çalıştığımı biliyor olmalısınız.

Bugün de yine; bana çok sayıda takipçim tarafından sorulan bir sorunun cevabını yazmaya karar verdim. Gelen soruların ana teması; instagram takipçi gizleme ile alakalıydı. Konuyla ilgili bana gelen sorulardan bazılarını hemen aşağıda görebilirsiniz.

  • instagram takipçi gizleme özelliği var mı?
  • instagram takip listesi nasıl gizlenir?
  • instagramda takip ettiğim kişileri nasıl gizlerim?
  • instagram takip listesi gizlemenin bir yolu var mı?

İnstagram takipçi gizleme, Takip ettiğim kişileri nasıl gizlerim?

Öncelikle söylemeliyim ki instagram’ın bir sürü geliştirmeye ihtiyacı var. Bunlardan biri de instagram takipçi gizleme konusu. İnstagram kullanıcılarının bir çoğu takip ettikleri kullanıcıların başkaları tarafından görülmesini istemiyor ve bu sebeple takipçi listesini gizlemek istiyor.

Bunu isteyenlere sonuna kadar katılıyorum. Kesinlikle instagram takipçi gizleme özelliğinin bir an önce uygulamada yer alması gerekiyor. Peki bu özellik yokken, biz yinede takipçilerimizi gizleyebilir miyiz? Kısmen EVET. Neden instagram takipçi gizleme konusuna kısmen evet cevabını verdim hemen açıklayalım. Arkadaşlar instagramda takip ettiğimiz kişilerin gizli kalmasını istiyorsak, bunu yapabilmemizin sadece tek bir yolu var. O da hesabımızı gizlemek.  

İnstagram hesabımızda, kişi listemizi görmesini istemediğimiz kişileri öncelikle arkadaş listemizden çıkarıyoruz. Sonrasında da hesabımızı gizliyoruz. Gizli hesapların takipçilerini sadece takipçileri görebilir. Bizi takip etmeyen birisi hesabımız gizli olduğunda; takipçilerimize, fotoğraflarımıza, canlı yayınlarımıza ve hikayelerimize ulaşamaz. Yani kısmen instagram takipçi gizleme özelliğini kendimiz aktif etmiş oluruz.  

Takipçimiz olmayan biri, takipçilerimizi göremez. Bizi takip edebilmesi için de takip isteği göndermesi ve bizim bunu onaylamamız gerekir. Onaylamadığımız zaman instagram takipçilerimiz bu kişiye karşı gizlenmiş olur.

Maalesef instagram takipçi gizleme için yapabileceğimiz tek çözüm bu arkadaşlar. Eğer takipçi gizleme konusunda yeni bir gelişme olursa mutlaka bunu kaleme alırım, lütfen takipte kalın.