Dünya’nın En Pahalı ve En Büyük Televizyonu

Sabah sabah nedense merak ettim, Dünya’nın en pahalı televizyonunu araştırdım. Gördüklerim karşısında da oldukça şaşırdım. Unutmadan aktarayım bu televizyon aynı zamanda; Dünya’nın en büyük televizyonu olma özelliğine de sahip. Hadi şimdi hep beraber; en pahalı televizyon neymiş, kaç paraymış bir göz atalım.

Dünya'nın en pahalı ve en büyük televizyonu

Evinizde eğer 100 inç’lik bir televizyonunuz varsa; ki bir çoğumuz 42 inç kullanıyor, bizim koca oğlanın yanında bebek gibi kalacağını söylemeliyim. Çünkü bu televizyon tam 262 inç büyüklüğünde.

262 inç lik bir televizyon ölçüleri nedir? hemen onuda yazalım ki hayal etmeniz biraz daha kolay olsun. Arkadaşlar, 262 inç’lik bu televizyonun eni 2,57 metre ve boyu tam 6,14 metre uzunluğunda. Ağırlığı ise 800 kg. Yani bu televizyon bizim evlere sığmaz 🙂 🙂 Dünya’nın en pahalı televizyonundan da böyle bir performansı bekliyordum açıkcası.

en pahalı en büyük televizyon

Unutmadan marka ve modeli de yazalım ki almak isteyenlerimiz belki çıkar, fazla araştırıp yorulmasınlar 🙂 Televizyonun markası C Seed 262 UHD TV bunu bir yere not alın 🙂 Şimdi hiç vakit kaybetmeden Dünya’nın en pahalı televizyonu olan C Seed 262 UHD TV’nin özelliklerine geçelim.

C Seed 262 UHD TV; 4K Ultra HD özelliğine sahip. Üzerinde 9+1 Surround ses sistemi mevcut yani 10 adet dahili hoparlörü var. Aynı zamanda dahili 4K media oynatıcı da üzerinde bulunmakta. Kullanılmayan zamanlarda ekranının zarar görmesini engellemek için de ekran üzerine bir koruma kapağı mevcut.

en pahalı televizyon

Gelelim asıl konuya; Dünya’nın en büyük televizyonu olma rekorunu elinde bulunduran bu televizyon kaç lira? Bu televizyon tam 539.000 Dolar. Firma 38.500 Dolar da kurulum ücreti istiyor. Hem de utanmadan 😀 Yani en pahalı televizyon benim olsun diyorsanız; 577.800 Doları gözden çıkarmanız gerekiyor.