En İyi Ateş Ölçer – 5 Ateş Ölçer Tavsiyesi 2022

Ateş ölçer tavsiye, öneri, kullanıcı yorumları. En iyi ateş ölçer 2020

Eğer bir bebeğiniz varsa; evinizde mutlaka bir ateş ölçer bulunması gerektiğini bilmelisiniz. Çünkü bebekler çok sık ateşleniyorlar ve bebeklerin vücut sıcaklıkları kritik değerlere çıkmadan önce müdahale edilmesi gerekiyor.

Bebeklerde ateş ölçmek için kullanılan bir çok ateş ölçer markası ve modeli mevcut. Eskiden kullanılan cıvalı ateş ölçerler günümüzde hala kullanılmaya devam etse de, artık dijital ateş ölçerler (temassız ateş ölçer) çok daha popüler. Bugün sizlere en iyi ateş ölçer modelleri hakkında bir sıralama yaptım. Sıralamamda en çok satılan ve kullanıcı yorumları en iyi olan 5 ateş ölçer tavsiyesi yapacağım. Ayrıca bu 5 ateş ölçer dışında, uygun fiyatlı ateş ölçer tavsiyeleri de olacak.

En iyi ateş ölçer sıralamama geçmeden önce size küçük bir hatırlatma yapayım. Dijital ateş ölçerler bebeğinizi hiç rahatsız etmeden çok kolay şekilde ateşini ölçebileceğiniz cihazlardır. Bebeğinizin alın bölgesine kısa süreli tutmanız sonucunda, bebeğinizin vücut sıcaklık derecesi ekranında belirir. Her şey çok güzel ama cihazın pilinin bitmesi, arızalanması gibi durumlarda kullanmak amacıyla eski tip cıvalı bir ateş ölçer de evinizde mutlaka bulunmalı diye düşünüyorum. Bu tip ateş ölçer fiyatları çok uygun oluyor, hatta eczane bunu size ücretsiz bile verebilir. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan en iyi ateş ölçer sıralamamızın 10. sırası ile ateş ölçer tavsiyelerine geçelim.

En iyi temassız ateş ölçer listesi

En iyi ateş ölçer listemiz hazırlanırken; kullanıcı yorumlarıen çok satılan ateş ölçerler ve ödenen fiyat karşılığında alınabilecek en yüksek verimi sunan ateş ölçerler listemize dahil edilmiştir.

5 – Medifine Temassız Ateş Ölçer (Kalibrasyon Özellikli)

Medifine Temassız Ateş Ölçer - en iyi ateş ölçer listesi 5 numara

En iyi ateş ölçer tavsiyelerimizin 5. sırasında Medifine markasına ait temassız ateş ölçer bulunuyor. Bu ürün Türkiye’de oldukça fazla satılmış ve kullanıcı yorumlarının çoğunluğu ürünün parasının karşılığını verdiği yönünde olmuş. Yarım saniyede vücut sıcaklığını temassız olarak ölçebilen cihaz ayrıca nesne ısı ölçümü de yapabiliyor. Ateş ölçer iki adet kalem pille çalışıyor.

  • Vücut ve nesne modu ölçümü
  • 2 adet kalem pille çalışma
  • Yüksek ateş alarmı
  • 0,5 sn de ölçüm yapma
  • 5 cm den doğru ölçüm
  • CE FDA onayı
  • Otomatik kapanma fonksiyonu

4 – Weewell Wtn570 Dijital Projeksiyonlu Ateş ölçer

Weewell Wtn570 Dijital Projeksiyonlu Ateşölçer

En iyi temassız ateş ölçer tavsiye listemizde 4. sıradayız. Ateş ölçer; Weewell markasının Wtn570 modeli. Bu modelin en büyük özelliği bebeğinizin ateşinin kaç olduğunu hem ekrandan hem de projeksiyon özelliği sayesinde alnına yansıyan derece ile görebiliyorsunuz. Ekran rengi bebeğinizin ateşinin durumuna göre değişiyor. Yeşil, sarı ve kırmızı ekran bebeğinizin ateşinin normal, sınırda yada yüksek olduğunu bildiriyor.

3 – Omron MC-720 E Gentle Temp Alından Ateş Ölçer

Omron MC-720 E, Omron markasının en çok satılan ateş ölçer modellerinde en üst sırada yer alıyor. Gayet kaliteli bir yapısı var ve hassas ölçümler yapabiliyor. Ürünün 25 vücut sıcaklığı ölçümünü saklama özelliği var. Bu sayede bebeğinizin ateşini de takip edebiliyorsunuz. Ürün fiyatının karşılığını veriyor. Ne çok pahalı ne de çok ucuz bir ürün, yani tam orta seviye (hatta orta-üst) bir ateş ölçer. Bütün bunlar göz önüne alındığında da en iyi ateş ölçer listemizde 3. sırasında yer alma hakkını kazanıyor.

2 – Braun Ntf 3000 Temassız Ateş Ölçer

Braun firmasının bir çok ürününü görmüşsünüzdür. Gerçekten kaliteli ürünleri olan bir firma. En iyi ateş ölçer listemizde de bir adet Braun ateş ölçer bulunmakta. Braun Ntf 3000 Temassız Ateş Ölçer 2 saniyelik bir sürede vücut ısısı ölçümü yapabiliyor. Renkli yüksek ateş ikaz ekranı bulunan ateş ölçerin kullanıcı yorumlarına bakıldığında, oldukça kesin sonuçlar verdiği görünüyor.

1 – Motorola MBP70SN – MBP69SN Akıllı Temassız Alından Ateş Ölçer

Motorola MBP70SN Akıllı Temassız Alından Ateş Ölçer

Geldik en iyi ateş ölçer listemizde 1. sıraya. Listemizin zirvesinde hepimizin yakından tanıdığı Motorola firması yer alıyor. Motorola firmasının ateş ölçer modellerinden MBP70SN – MBP69SN akıllı temassız alından ateş ölçerleri özellik bakımından birbirine çok yakın. Motorola ateş ölçerin diğerlerine kıyasla en büyük farkı; bluetoth üzerinden cep telefonunuzla veri iletişimi yapabilmesi ve Hubble uygulaması ile bebeğinizin ateşini grafiklerle takip edebilmenizi sağlıyor olması. 4 aile bireyine kadar ölçüm değerlerini günlük, haftalık ve aylık periyotlarda grafik üzerinde takip edebilirsiniz. Daha bir çok özelliği bulunan bu ateş ölçer kesinlikle alınabilecek en iyi ateş ölçerlerden birisi.

En iyi ateş ölçer listemizin sonuna geldik. Sizlere küçük ateş ölçerler hakkında bir tavsiyem var. Eğer ateş ölçer sizin için çok acil değilse, 20 – 40 gün sonra elimde olsa da olur diyorsanız; kesinlikle Aliexpress’den alabilirsiniz. Aliexpress’de ortalama 10 dolar gibi bir rakama işinizi görebilecek kalitede ateş ölçer bulabilirsiniz. Hatta durun size Aliexpres’den alabileceğiniz en iyi ateş ölçerler hangileri onlardan da bir sıralama yapayım.

Aliexpress’de satılan en iyi ateş ölçer modelleri

Aliexpres’ten satın alabileceğiniz en iyi ateş ölçer listesine hoşgeldiniz. Hadi hemen; Aliexpress’te en çok satılan ve en iyi kullanıcı yorumlarına sahip ateş ölçer modelleri listemize geçelim.

Cofoe Dijital Ateş Ölçer

Cofoe Dijital Ateş Ölçer

50 adet ölçüm hafızasına sahip Cofoe ateş ölçer Aliexpress’te oldukça fazla satılmış. Ürünün şu an 10.47 dolarlık bir satış fiyatı mevcut. Kullanıcı yorumları da oldukça iyi. Eğer uygun fiyatlı bir ateş ölçer arıyorsanız bu ürünü alabilirsiniz.

Guucy Dijital Alından Ateş Ölçer

Guucy Dijital Alından Ateş Ölçer

Aliexpress’te satılan en iyi ateş ölçer tavsiyelerimden bir diğeri de Guucy marka ateş ölçer. Ürün şuan 11,77 dolara satılıyor. Özellikleri ve kullanıcı yorumları da gayet olumlu. Bu ürünü de gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Baby Forehead Dijital Ateş Ölçer

Baby Forehead Dijital Ateş Ölçer

Eğer daha uygun fiyatlı ateş ölçer arıyorsanız, sizin için en iyi ateş ölçer bu olsa gerek. Ürünün fiyatı 7,36 dolar. Bir ateş ölçerde bulunması gereken özelliklerin çoğunluğuna sahip.

En iyi ateş ölçer tavsiyelerimin sonuna geldim. Umarım yardımcı olabilmişimdir ve kafanızdaki “hangi ateş ölçeri almalıyımhangisi en iyi?” tarzındaki sorulara cevap olabilmişimdir. Eğer yazdıklarım hoşunuza gittiyse ve beni ödüllendirmek isterseniz; bu yazıyı aşağıda bulunan sosyal medya paylaşım butonları ile paylaşmanız yeterli. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Reklam