Ok.Ru HD Video İndirme (Programsız ve İndirme Sitesi Kullanmadan)

Ok.ru video indirme

Ok.Ru web sitesini mutlaka duymuş olmalısınız. Açılımı; Odnoklassniki olan siteyi film sitelerinin pek çoğu kullanıyor. Bugün sizlere Ok.ru sitesinden nasıl video indirilir? en basit ve hızlı yoluyla öğretiyorum. Hemde; hiç bir program yada aracı video indirme sitesi kullanmadan.

Ok.ru video indirme işlemi için program yada bir site kullanmadığımız için de, videoları çok daha hızlı bir şekilde indirebileceksiniz.

Ok.Ru Video İndir

1- Ok.ru sitesinden video indirme işlemini adım adım anlatıyorum. Öncelikle indirmek istediğiniz videoyu bulun ve tarayıcınızda açın. Eğer Ok.ru sitesine yüklenmiş olan ve farklı bir sitede yayınlanan videoyu indirmek istiyorsanız, öncelikle video altında bulunan OK simgesini tıklayarak videoyu Ok.ru sitesinde açalım.

Okru sitesi video indirme işlemi
Ok.ru video indirme – Videoyu Ok.ru sitesinde açalım

2- OK butonunu tıkladığınızda; indirmek istediğiniz video Ok.ru sitesinde açılacaktır. Aşağıda resimde de göründüğü gibi.

Ok.ru videolarını nasıl indirebilirim
Ok.ru video download – Video Ok.ru sitesinde açıldı

3- Videomuzu Ok.ru adresinde açtık. Şimdi url adresinde bulunan www yazısını silin ve yerine m yazın, sayfayı yenileyin. Aşağıda gördüğünüz gibi; video m yani mobil olarak açılacak.

ok.ru video download
ok.ru video indirme – www yazısını silin yerine m yazın

4- Bu ekranda mouse sağ tuşuna basalım ve İncele yazısına tıklayalım. Ekranın alt bölümünde geliştirici sekmesi açılacak. Bu alanda Network sekmesine geçiyoruz ve sayfayı yeniliyoruz. (Alt resimde mevcut)

programsız ok.ru video indirme
Network sekmesine geçin ve sayfayı yenileyin

5- Sayfayı yenilediğinizde; alt ekranda ok.ru videosunu indireceğimiz link ortaya çıkacak. (?expires ile başlayan link, birden fazla çıkabilir) Şimdi o linkin üzerine gelelim ve mouse sağ butonuna tılayalım, yeni sekmede aç diyelim. Otomatik olarak ok.ru videosu indirilmeye başlayacaktır.

ok.ru hızlı video indirme
Ok.ru video indirme linkini yeni sekmede açalım

6- Alt resimde de gördüğünüz gibi ok.ru videosunu bilgisayarımıza indirmeye başladık. Bu işlem hiç bir araç kullanmadan yapıldığı için; video download hızımız en üst seviyede olacaktır.

ok.ru sitesi video indirme
Ok.ru video indirme işlemi başladı

Yukarıda resimde de gördüğünüz gibi; ok.ru video indirme işlemi başlatıldı. Bundan sonrası sizin internet hızınızla alakalı. Yazı size biraz uzun gibi gelebilir ama aslında bir kere öğrendiğinizde çok kısa sürede kolayca yapabileceğiniz bir işlem.