AliExpress Kulaklık Tavsiyesi – En Çok Satılan Kulaklıklar

Aliexpress kulaklık tavsiyeleri

Türkiye’de kulaklık fiyatları yurt dışına göre epey yüksek. Bu sebeple kulaklık almak isteyenler Aliexpress gibi yurt dışı alışveriş sitelerine yöneliyor. Ben de bunlardan biriyim. Aliexpress’te satılan ve kullanıcı yorumları çok iyi olan kulaklıklardan birisini satın aldım ve gayette memnunum.

Bugün sizlere Aliexpress kulaklık tavsiyesi tarzında; Aliexpress’te an çok satılan kulaklıklardan oluşan bir liste hazırladım. Bu ürünlerin bazıları fiyatının uygun olması nedeniyle, bazıları ise gerçekten verilen paranın hakkını verdiği için satın alınmış.

Gelin şimdi bu kulaklıklara bir göz atalım. Bakalım 2019 yılında Aliexpress’te en çok hangi kulaklıklar satılmış.

Aliexpress Kulaklık Tavsiyesi

Aliexpress kulaklık tavsiye listesi

1- Baseus H04 Kulaklık

Aliexpress’te en çok satılan kulaklık Baseus H04 kulaklık olmuş. Kullanıcı yorumlarına bakınca; kulaklığın çok kaliteli ses verdiği ama kablosunun çok dayanıklı olmadığı görülüyor.

2- Langsdom JM21

Yine en çok satılan kulaklıklar arasında 2. sırada yer alan kulaklığımız; Langsdom JM21 modeli. Bu kulaklık fiyatının çok uygun olması nedeniyle bu kadar çok satılmış. Kullanıcı yorumları iyi olsa da kaliteli müzik dinlemek istiyorum diyenlerin başka modellere yönelmelerinde fayda var.

3- Samsung EHS64

Samsung EHS64 modeli kulaklıklar Aliexpress kulaklık tavsiye listesinde en çok satanlar arasında 3. sırada. Satın alanların yorumlarına bakarsak; kulaklıklar orjinal. 2.30 dolara bu kulaklık alınıp denenebilir.
Aliexpress kulaklık tavsiye sıralaması

4- Bluedio TN2

En çok satılan kulaklıklar arasında 4. sırada Bluedio TN2 marka bir sporcu kulaklığı mevcut. Eğer spor yaparken kullanacağınız bir kulaklık arıyorsanız; bu ürün size uygun olabilir. Kullanıcı yorumlarına göre, kulaklık işini doğru yapıyor. Bana fiyatı biraz yüksek geldi. Eğer fiyat takıntınız yoksa, alıp kullanılabilir.

5- Anomoibuds Capsule TWS

Apple firmasının ürettiği kapsül şeklindeki kulaklıklardan sonra, firmaların çoğu benzer kulaklık üretimlerini gerçekleştirdiler. Bu tarz kulaklıklar arasında bir çok yerde tavsiye edilen, fiyatı ve kalitesinin yeterli olduğu söylenen bu kulak içi kablosuz kulaklığı deneyebilirsiniz.

6- Xiomi Piston 3 Fresh

Türkiye’deki telefon pazarının büyük bir kısmını ele geçirmeyi başaran Xiomi firmasının ürettiği Piston 3 Fresh kulaklıklar; genel anlamda kullanıcıların memnuniyetini kazanmış. Fiyatı ve marka kalitesi düşünüldüğünde alınabilecek bir kulaklık modeli.
Aliexpress kulaklık tavsiye hangi kulaklık

7- QKZ DM6

Türkiye’de çok fazla bilinmese de Aliexpress’te oldukça popüler bir firma olan QKZ markasının DM6 modeli Bass ve tiz frekans aralığını en  dengeli kullanan kulaklıklardan biri olduğu söyleniyor.

8- Huawei AM 116

Yine marka bilinirliği sayesinde en çok satılan kulaklıklar arasına girmiş bir kulaklık daha. Huawei AM 116 model kulaklıklar alan kişilerin yorumlarına bakarsak orjinal. Ama bu ürün pek çok satıcıda bulanmakta. Sizde satın alacağınız ürünün yorumlarını okuyarak ürünün orjinal mi? yoksa sahte mi? olduğunu anlayabilirsiniz.

9- QKZ DM7

QKZ DM7 ürünü en çok satılan modeller arasında 9. sırada. Yakın zamanda bu modelin daha üst sıralara çıkacağını düşünüyorum. Çünkü yukarıdaki bir çok modelden sonra satışa sunulan bir ürün ve kullanıcılar oldukça kaliteli bulmuşlar.
Aliexpress kulaklık tavsiyesi listesi bu kadar. Benim size önerdiğim kulaklıklar ise; Baseus H04, QKZ DM7, QKZ DM6, QKZ DM6 modelleri.