En İyi Tost Makineleri – En Çok Satılan 5 Tost Makinesi 2022

En çok satılan en iyi tost makineleri

Daha önce “Tost makinesi tavsiyesi” yazımda; En iyi tost makinesi nasıl olmalı? Tost makinesi seçiminde nelere dikkat etmeliyiz? Tost makinelerinde plakalar nasıl olmalı? ve bunlara benzer soruların cevaplarını vermiştim. Öncelikle bir çok ayrıntıya değindiğim bu yazımı okumanızı tavsiye ediyorum. Bugün ise sizlere Türkiye’de en çok satılan tost makineleri arasından ilk 5 tost makinesini tanıtarak; en iyi tost makinesi seçiminde sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

En iyi tost makinesi sıralaması

En iyi tost makinesi sıralamasını yaparken ürünlerin fiyatı, kalitesi, kullanım kolaylığı, kullanıcı sayısı, kullanıcı yorumlarını göz önünde bulundurarak yaptım. Benim için önemli olan verdiğiniz parayı hakeden ürünleri sizlere sunmak.

5 Numara – Korkmaz A310-03 Formula Granit Tost Makinesi

Korkmaz A310-03 Formula Granit Tost Makinesi

Listemizin 5. sırasında Korkmaz A310-03 Formula Granit Tost Makinesi bulunmakta. Kormaz marka bu tost makinesi 1800 watt gücünde tost ve ızgara yapma özelliğine sahip. Granit kaplı alüminyum döküm ızgaraları çıkarılabiliyor. Bu özelliği sayesinde temizliği de daha kolay yapılmakta. Kormaz tost makinesinde çift termostat bulunuyor.

Bu sayede alt ızgara ve üst ızgaranın sıcaklık ayarını ayrı ayrı yapabiliyoruz. Ayrıca pişirme esnasında akan yağların toplandığı birde yağ toplama haznesine sahip.

4 Numara – Arçelik K 2369 TG Tost Makinesi

Arçelik K 2369 TG Tost Makinesi

Beyaz eşya sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Arçelik üretimi olan Arçelik K 2369 TG Tost Makinesi listemize 4. sıradan giriyor. 2400 watt gücünde olan Arçelik tost makinesi çıkarılabilir kolay temizlenen ızgaralara sahip. Kullanıcıların bu tost makinesinde beğenmediği taraf; tost makinesinin kilit kısmı ve yükseklik ayarının zor yapılması.

3 Numara – Sinbo SSM-2530 Tost Makinesi

Sinbo SSM-2530 Tost Makinesi

En iyi tost makinesi sıralamamızın 3 numarası uygun fiyatlı ürünleriyle meşhur Sinbo markası. Sinbo SSM-2530 Tost Makinesi 2000 watt gücünde, çıkarılabilir ve 180 derece açılabilir ızgaraları bulunuyor. Yağ damlama tepsisi, ayarlanabilir sıcaklık kontrolü, kilitleme mandalı, paslanmaz çelik dış yüzey ürünün diğer özelliklerinden bazıları.Kullanıcıların şikayet ettiği tek sorun plakaların çıkarılabilir olmaması. Bu temizlik esnasında bizi biraz uğraştıracağı anlamına geliyor. Eğer normal kullanım için uygun fiyatlı bir ürün arayışındaysanız; sinbo tost makinesi tam bir fiyat performans ürünü.

2 Numara – Arzum AR2001 Tostçu Delux Tost Makinesi

Arzum AR2001 Tostçu Delux Tost Makinesi

1800 watt gücüne sahip Arzum tost makinesi Arzum AR2001 Tostçu Delux listemizin 2. sırasında. 6 adet tost yapma kapasitesine sahip olan Arzum tost makinesi çift taraflı çıkarılabilir ve granit efektli yapışmaz ısıtıcı plakalara sahip. 180 derece açılabilir olmasıda ızgara yapmanıza olanak sağlıyor.

1 Numara – Korkmaz A329-16 Tostkolik Tost Makinesi

Korkmaz A329-16 Tostkolik Tost Makinesi

Geldik listemizin 1 numarasına. Listemizin 1. sırasında Korkmaz A329-16 Tostkolik Tost Makinesi bulunuyor. 1800 watt gücünde olan Korkmaz tost makinesi; 180 derece açılabilen granit efektli alümünyum döküm ızgaralara sahip.

Türkiye’de en çok satılan tost makineleri listemizin sonuna geldik. Bugünki en iyi tost makinesi listemiz 2 adet Korkmaz tost makinesi, 1 adet Arçelik tost makinesi, 1 adet Sinbo tost makinesi, 1 adet Arzum tost makinesinden oluştu. Her zaman söylediğim bir şeyi yine tekrarlamak istiyorum; bu tarz ürünlerde kullananların yorumları çok önemlidir. Her firma kendi malını över ama; gerçek! kullanıcı yorumları sizi aldatmaz.

Reklam