Instagram Dondurma En Kısa Yol – 15 Saniyede Hesabını Dondur

İnstagram dondurma kolay yöntem

Bugün sizlere instagram dondurma işlemini en basit şekilde anlatıyorum. İnstagram hesap dondurma konusunda, nette bir çok bilgi mevcut. Ama bu yazıların hepsi; benim gibi detaylara fazla takılmayanlara göre biraz fazla detaylı.

Bu yazılardan biri de, benim daha önce yazmış olduğum “instagram dondurma” adlı yazım. (NOT: Detaylı anlatım isteyenler, o yazımı okuyabilirler) Bu sebeple bu yazım, direkt sonuca gitmek isteyenlere gelsin 😉

Instagram Dondurma

  • Hesabımızı dondurmak için önce; “instagram dondurma linki” ni tıklıyoruz.
  • Kullanıcı adımız ve şifremizle giriş yapıyoruz. (Hesabınız açıksa giriş ekranı gelmeyecek, direk konuya geçiş yapacaktır.)
  • İnstagram hesabımızı neden kapatmak istediğimize dair soru ve cevap seçenekleri mevcut. Her hangi birini seçebilirsiniz. Sonrasında “hesabımı geçici olarak kapat” butonuna tıklıyoruz.
  • Güvenlik için kullanıcı adı ve şifremiz tekrar isteniyor. Yazıp onaylıyoruz.
İşlem tamam instagram dondurma işlemimiz gerçekleştiriliyor.

İnstagram hesabımızı geçici olarak kapatmak yani kısaca dondurma işlemini; bilgisayardan yada cep telefonumuzdan mobil olarak internet tarayıcısı vasıtasıyla bu şekilde en kolay yoldan yapabilirsiniz.
Instagram dondurma işlemini yapabilmek için destan gibi makaleleri okumanıza gerek yok. En kolay yoldan sadece 15 saniyede bu işlemi yapabilirsiniz 😉