İnstagram Takip Etmeyenleri Görmek ve Silmek

instagram unfollow programı

Bu yazımızda instagramda en çok kafanıza takılan; instagram’da beni takip etmeyenleri nasıl bulurum?, instagram takip etmeyenleri sınırsız silme nasıl yapılır?, instagram unfollowers, instagram takibi bırakanları görme, instagram takip etmeyenler toplu olarak nasıl silerim?, instagram takip etmeyenleri silme programı, instagram unfollow edenleri görme, instagram toplu takip bırakma nasıl yapılır? İnstagramda beni kimler engellemiş? tarzındaki soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

İnstagram da takipci sayımızın çok olması etkileşim açısından çok önemli. Fotoğraflarımızın beğenisi ve etkileşimin fazla olması yeni takipçilerin bizi fark etmesini ve dolayısıyla takipci sayımızın artmasını kolaylaştırır. Bu sebeple instagram takipçi sayımızın artması için bir çok yöntem deneriz. Bu yöntemleri “instagram takipçi arttırmak, instagram takipçi kasmak” isimli yazımızda ayrıntılı şekilde okuyabilir ve denenmiş bu etkili yöntemler sayesinde instagram takipçi sayınızı artırabilirsiniz.

Bir çoğumuz yazımızda da açıkladığımız en etkili instagram takipçi arttırma yöntemlerinden birisi olan takibe takip yöntemini kullanıyoruz. Yani kısaca açıklamak gerekirse ilgi alanımızda ilgili kullanıcıları bulup onları takip ederek dikkatlerini çekiyor ve bizi takip etmelerini sağlıyoruz. Tabi burada tek engel instagram limitleri oluyor. Limitler dahilinde 7500 kişiyi takip edebiliyoruz.

Bu yöntemle takip ettiğimiz kişiler bizi takip ediyor, takipçi sayımız artıyor ama belirli bir zaman sonra takipçi sayımızın düştüğünü görüyoruz. Yani bizi takip edenlerin bazıları bir süre sonra takibi bırakıyor. Bizim bu durumda instagramda bizi takibi bırakanları bulmamız ve onları silmemiz gerekiyor. Çünkü onların yerine yeni kullanıcıları takip ederek takibe takip yapmalıyız.

Tavsiye Yazı: İnstagram geçici hesap kapatma nasıl yapılır?

Peki instagramda takibi bırakanları nasıl bulabiliriz. 

Eğer takip ettiğimiz kişi sayısı az ise bizim takip ettiğimiz ama bizi takip etmeyen instagram kişilerini bulmamız kolay. Ama takip ettiğimiz kullanıcı sayısı fazla ise bizi takibi bırakanları bulmamız kendi yöntemlerimizle çok zor. Burada devreye instagram apileri ile oluşturulmuş programlar giriyor. İnstagram takibi bırakanları bulmamıza yarayan bir çok Android ve ios instagram programı mevcut fakat en büyük sorun bu programların bir çoğunun sizin instagram hesabınızı çalmak için oluşturulduğunu bilmelisiniz. Bu sebeple güvenli instagram programlarını kullanmalısınız.

Size; instagramda takipci sayınızı, takibi bırakanları, yeni takip edenleri, sizi engelleyenleri ve buna benzer daha bir çok istatistiği içerisinde barındıran güvenli bir instagram yardımcı programı önermek istiyoruz. Programımızın adı Instagram ve Follower Insight. Bu instagram programı ile instagramın kendi programı ile yapamadığınız bir çok işlemi kolayca yapabilirsiniz. İnstagram ve Follower Insight programının detaylı anlatımını ” Instagram ve Follower Insight programı nasıl kullanılır? ” yazımızda bulabilirsiniz.