İnstagram Hesap Silme Kapatma Linki

İnstagram Hesap Silme Kapatma Linki
İnstagram Hesap Silme Kapatma Linki

İnstagram hesabınızı silmek istiyorsunuz, fakat sizde sanırım benim gibi instagram silme linkini bulamadınız. İnstagram kapatma linkini eminim sizde instagram uygulamasında arayanlardansınız. Boşuna uygulamada aramayın çünkü uygulamada böyle bir seçenek henüz yok. Merak etmeyin ben buldum 🙂 Bu yazımda size instagram hesap silme linkini veriyorum.

Sosyal medyaya bir bulaştınız mı kurtulmanız oldukça zor oluyor. Geçen gün aldığım mail de bir takipçim instagram hesabını silmek istediğini fakat bunu yapabileceği bir linkin bulunmadığını yazmış.

Benden instagram hesap silme konusunda yardım istemiş. Ben daha önce instagram hesap silme yazımda instagram hesabının nasıl silineceğini resimli olarak anlatmıştım. Hatta orada da eklemiştim, instagram hesabınızı silmek yerine dondurun, bu sizin için çok daha avantajlı olacak diye.

Avantajlarını buraya yazmıyorum merak edenler üstte bıraktığım linke giderek öğrenebilirler. İnstagram hesabını dondurmak isteyip te bir türlü yapamayanlar için de buraya; instagram dondurma yazımın linkini bırakıyorum.

Neyse konumuza dönelim. Ben hesabımı nasıl sileceğimi biliyorum diyenler için hemen aşağıya instagram hesap silme linkini bırakıyorum. Verdiğim link yardımı ile instagram hesabınızı silebilirsiniz. İşte her yerde aradığımız instagram hesap silme linki 🙂 Hepinize kolay gelsin…