İnstagram Dondurulan Hesabı Açma

İnstagram Dondurulan Hesabı Açma

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabı nasıl dondurulur? adında bir yazı yazmıştım hatırlarsanız. İnstagram hesabınızı nasıl dondurabileceğinizi yani geçici olarak instagram hesabınızı nasıl kapatabileceğinizi ayrıntılı olarak anlatmıştım. Bugün ise sizlere instagram dondurulan hesabı açma işlemi nasıl yapılır? Instagram hesabımı dondurdum, şifremi de hatırlamıyorum, dondurduğum hesabımı nasıl geri açabilirim? tarzındaki soruların cevaplarından oluşan; instagram dondurulan hesaplar ve tekrar geri açma işlemleriyle ilgili bir makale hazırladım.

Instagram Dondurma Nedir?

Instagram dondurma yani geçici hesap kapatma işlemi; hesabınızı istediğiniz zamana kadar geçici olarak kimsenin ulaşamayacağı duruma getirme işlemidir. Bu süreçte takipçileriniz ve siz de dahil olmak üzere instagram hesabınızı kimse göremez. Ta ki siz instagram’da dondurulan hesabınızı geri açana kadar.

Bugün bana çok fazla sorulan instagram dondurulan hesabı açma nasıl yapılır? instagram hesabımı dondurdum nasıl geri açabilirim tarzındaki soruların cevaplarını bu makalemde dile getiriyorum. Bakalım dondurulan instagram hesabı açma işlemi nasıl yapılıyor?

Instagram dondurulan hesabı nasıl açabilirim?

Dondurulan instagram hesabını açmak için aslına bakarsanız tek yapmanız gereken şey; instagram kullanıcı adı ve şifrenizle tekrar instagram web sitesi yada uygulaması üzerinden oturum açmanız. Burada dikkat etmeniz gereken nokta; instagram dondurma işlemi instagram tarafından 24-48 saatlik bir süreçte gerçekleşmektedir.

Yani siz hesabınızı dondurdunuz. Aradan çok kısa bir süre geçti ve hesap dondurma işleminiz henüz tamamlanmadıysa instagram’da dondurulan bu hesabı açma işleminden hata mesajı alabilirsiniz. Yani öncelikle hesabınızı dondurduktan sonra bir müddet beklemelisiniz.

Sonrasında instagram dondurulan hesabı açmak için instagram’a giriş yapmayı denemelisiniz.   İnstagram hesabını dondurduktan sonra, tekrar geri açmak isteyenlerin büyük bir çoğunluğunun yaşadığı bir diğer sorun ise; şifrenin unutulmasıdır.

İnstagram hesabınızı dondurdunuz aradan uzun bir süre geçti ve dondurulan hesabınızı tekrar açmak istiyorsunuz, ama şifrenizi hatırlamıyorsunuz. İşte burda instagram dondurulan hesabı açma işleminiz biraz karmaşık bir hal alıyor. Öyle hemen karmaşık dedim diye korkmayın bununda kolay bir çözümü elbette var.

Bu gibi durumlarda yani İnstagram şifre unutma durumlarında ne yapılması gerektiği hakkında geniş bir anlatıma yer verdiğim; instagram şifremi unuttum adlı yazımdan yararlanabilirsiniz. 

Instagram dondurulan hesabı açma işlemini şifremi unuttuysam nasıl yapabilirim?

Bu durumda instagramda dondurulan hesabınızı açmak için şifrenizi resetlemeniz gerekmektedir. Şifrenizi resetlemek için öncelikle BU ADRESE gitmelisiniz. E-posta veya kullanıcı adınızı ilgili kutuya girin ve ben robot değilim kutucuğunu işaretleyin. Sonrasında şifremi yenile butonuna basın. Mail adresine gelecek şifre yenileme linkini tıklayın ve sizden istenilen işlemleri gerçekleştirerek şifrenizi resetleyin. Sonrasında instagram dondurulan hesabı açma işleminizi yapabilirsiniz.