Twitter Hesap Dondurma

Twitter Hesap Dondurma

Bugün bana gelen twitter hesap dondurma ile ilgili soruları cevaplıyorum. Twitter kullanıcıların çoğu; twitter hesap silme yerine, twitter hesabını dondurmak ve daha sonra; tekrar açarak, kaldığı yerden devam etmek istiyor. Böyle bir işlem twitter’da mümkün mü? Twitter hesap dondurma işlemi yapılabilir mi? İşte bu konu hakkında bana gelen soruların bir çoğu bu şekilde.

Twitter Dondurma

Sizinde bildiğiniz gibi facebook, instagram, v.b bir çok sosyal medya aracında hesap dondurma işlemi yapılabiliyor. Örneğin en son ben instagram dondurma ile ilgili bir makale yayınladım. İnstagram dondurma işlemi nasıl yapılıyor ayrıntılı bir şekilde orada anlattım.

Twitter dondurma işlemi ise diğer sosyal medya araçlarındakine pek benzemiyor. Çünkü twitter bizi hesabımızı dondurma kısmında biraz kısıtlıyor. Hatta epey kısıtlıyor da diyebiliriz buna. Neyse çok fazla lafı uzatmayalım da twitter hesap dondurma işlemi nasıl yapılıyor hemen anlatımına geçelim.

Twitter dondurma işlemi nasıl yapılır?

Twitter’da az önce de bahsettiğim gibi hesap dondurma işleminde bir takım kısıtlamalar mevcut. Nedir bu kısıtlamalar. Hesabımızı belirli bir süre dahilinde dondurabiliyoruz.

Soru: Twitter hesap dondurma kaç gün sürüyor? Cevap: Twitter dondurma işlemi süresi 30 gün

Twitter hesap dondurma işlemi 30 günlük bir periyot için mümkün. Hesabımızı aynı twitter hesap kapatma işleminde olduğu gibi önce kapatma işlemini başlatıyoruz. Sonrasında ise 30 günlük süre boyunca hesabımız dondurulmuş oluyor. 30 günün sonunda eğer twitter hesabımızı açmazsak hesabımız tamamen siliniyor.

Twitter hesap dondurma işlemi kısaca hesap silme işlemiyle hemen hemen aynı süreçte işliyor. Yani twitter’da özel olarak bir dondurma özelliği bulunmamakta. Hesap silmeden tek farkı ise 30 günlük süre kısıtlaması. Twitter hesabınızı 30 gün içinde tekrar açarsanız bu işleme twitter dondurma, eğer 30 gün içinde hesabınızı açmazsanız bu işleme de hesap silme adı veriliyor.

Hesap dondurma ve hesap silme aynı şekilde yapıldığı için size daha önce hazırlamış olduğum “twitter hesap silme” linkini bırakıyorum. İşlemler aynı şekilde ilerliyor. Hesabınızı 30 gün dolmadan mutlaka açmayı unutmayın.