Twitter Hesap Silme ve Dondurma Linki

Twitter Hesap Silme ve Dondurma Linki

Twitter hesabınızı silmek istiyorsunuz ama twitter hesap silme linki nerde bilmiyorsanız üzülmeyin yalnız değilsiniz. Twitter uygulama içinde ve twitter’ın veb sitesinde; twitter hesap silme linkini bulmak biraz zor. Ama merak etmeyin ben sizin için twitter hesap silme linkini buldum ve bu yazımda sizlerle paylaşıyorum. Paylaştığım link aynı zamanda twitter hesap dondurma linki işlemini de görmekte.

Sosyal medya siteleri benim gözümde; hesap açmanın çok kolay olması ve hesap silme işleminin çok zor olması üzerine kurulmuş siteler.

Geçenlerde bana ulaşan bir mailde twitter hesabını silmek isteyen bir okurum; twitter hesap silme linkini bulamadığını yazmıştı. Sonrasında twitter hesap silme linki ile alakalı pek çok mail aldım ve bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Daha önce Twitter hesap silme ve Twitter hesap dondurma ile ilgili yazılar yazdım ve bu yazılarda hesapların nasıl silinebileceği veya dondurulabileceğini yazmıştım. Nasıl yapılacağını bilmeyenler için linkleri yukarıya bıraktım.

Neyse biz konumuza geri dönelim. Twitter hesabımı silmek istiyorum yada dondurmak istiyorum diyenler için; twitter hesap silme linki ve twitter hesap dondurma linki hemen aşağıda. Linke girerek hesabınızı isterseniz dondurabilir isterseniz de tamamen silebilirsiniz. İşte twitter hesap silme dondurma linki 🙂 hepinize kolay gelsin arkadaşlar.