Instagram Profil Resmini Tam Boyut Görme

Instagram Profil Resmini Tam Boyut Görme

Sizin de bildiğiniz gibi instagram profil resimlerini büyütüp daha büyük boyda göremiyoruz. Fakat bu sorunu aşmanın bir yolu var. Size anlatacağım metotla instagram profil fotolarını tam boyutta görebilirsiniz.

Size anlatacağım çok basit bir metodla; Instagram’da herhangi bir sayfanın profil resmini, profil sahibinin yüklediği tam boyutunda görebilirsiniz. Böylece uzaktan çekilmiş küçücük ve anlaşılması güç profil fotoğrafını gerçek boyutunda ve en net haliyle görmemiz mümkün.

Lafı daha fazla uzatmadan hemen instagram profil resmini tam boyut görme işlemi nasıl yapılır? anlatımına geçelim.

Tavsiye Yazı: İnstagram hikaye fotoğraf boyutu kaç olmalı? yazımızı okuduktan sonra artık hikayelerinizde fotoğraflarınızı tam boy olarak gösterebileceksiniz.

İnstagram profil resmini tam boyutta görme resimli anlatım

UYARI: Bu yöntem artık çalışmamaktadır. Lütfen yazının altında bulunan yöntemi uygulayın.

Instagram profil resmini tam boyut nasıl görürüm

İnstagram profili gizli olsun yada olmasın her profilin; profil fotoğrafını bu yöntemle tam boyutta görebiliyoruz. Profil resmini tam boyutta görmek istediğimiz hesabı internet tarayıcıda açalım. Profil resminin üzerine gelerek ters tuş yapalım. Resmi yeni sekmede aç seçeneğini tıklayalım.

Tavsiye Yazı: İnstagram’da takipçi arttırma yöntemleri

Instagram gizli profil resmini görme

Yeni sekmede profil resmi hala küçük şekilde açılacak. Burada yapmamız gereken şey adres çubuğunda bulunan resim linkinden s150x150/ yazan yeri silmek. Bu yazıyı silip enter tuşuna basalım yada sayfayı yenileyelim.

Tavsiye Yazılar: İnstagram’da 30’dan fazla hashtag nasıl yazılır?

Instagram profil resmini tam boyutta görme

İşlem tamam. Gördüğünüz gibi instagram profil resmi tam boyut olarak kalite kaybı yaşamadan açıldı.

İnstagram profil resmini tam boyut görme sitesi

Arkadaşlar yukarıdaki yöntem artık kullanılamıyor. Bu sebeple sizlere; İnstagram profil resmini tam boyut görme sitesi tavsiye ediyorum. Bu siteden fotoları büyük boyutta görebilir ve indirebilirsiniz.   Siteye BURADAN ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adını yazmanız ve submit butonuna basmanız yeterli.