Leke Çıkarma Yöntemleri

Leke Çıkarma Yöntemleri
Leke Çıkarma Yöntemleri

Leke çıkarmak için denemediğimiz yöntem kalmıyor. Her lekenin de farklı temizleme yolları mevcut. Ben bu yüzden bu güne kadar yazdığım çeşitli leke çıkarma yöntemlerini bir yazı altında toplamaya karar verdim. Sizde böylece aradığınızı çok daha kolay bulabileceksiniz.

Pas lekelerinden nasıl kurtulabiliriz? Pas lekesi nasıl çıkar? Pas lekeleri için hangi temizleme yöntemini kullanmalıyız?

Pas lekeleri zorlu lekeler. Öyle makineye atayım yıkansın tertemiz çıkar demeyin. Çıkmıyor 🙁 Ben pas lekelerinden kurtulma yollarını; Pas lekesi nasıl çıkar? adlı makalemde bulabilirsiniz.

Küf lekeleri. Küf lekelerinden nasıl kurtulabiliriz? Küf lekesi nasıl çıkar? Küf lekesi çıkarma yöntemleri

Duvarda, halılarda, çamaşırlarda oluşan küf lekelerinin nedeni nem ve havadar olmayan ortamlardır. Küf lekesini temizlemek istiyor fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız; Küf lekesi nasıl çıkar? adlı makalem tam size göre.

Yağ lekesi ile başınız dertte mi? Duvardan, kıyafetten yağ lekesi nasıl çıkar?

Herkesin yaşadığı bir durum bu yağ lekeleri. Hele mutfakta duvara sıçrayan yağ lekeleri varya, aman aman düşman başına 🙂

Neyse ben Yağ lekesi nasıl çıkar? adlı makalemde yağ lekelerinden kurtulma yollarını anlattım. Size sadece okumak ve uygulamak kalıyor.

Tükenmez kalem akıttı ve her taraf mürekkep oldu. Tükenmez kalem lekesini nasıl çıkarabilirim?

Yine zorlu bir leke ve yine bu lekeyle uğraşan bayanlar. Valla ben size söyleyim; sizin hakkınızı ödeyemeyiz biz erkekler. Neyse konumuza dönelim. Ben; Tükenmez kalem lekesi nasıl çıkar? adlı makalemde, tükenmez kalem lekelerinden nasıl kurtulabileceğimizi yazdım.

Oje lekeleri. Oje lekesi nasıl çıkar? Oje lekesini saçlardan, kıyafetlerden, halıdan, v.b. yerlerden nasıl çıkar?

Oje lekeleri. Oje lekesi kolay çıkar mı? Bence halıda değilse bu leke evet kolay çıkar. Sizin oje lekesi halıda mı? olsun yinede korkmayın, onunda kolay bir yolu var. Ben oje lekeleriyle ilgi; Oje lekesi nasıl çıkar? adlı makalemde bütün formülleri anlattım.

Elbiseme çamaşır suyu damladı ne yapmalıyım? Çamaşır suyu lekesi çıkar mı? Çıkarsa da nasıl çıkar?

Çamaşır suyu leke yapmaz, kıyafetinizdeki rengi değiştirir. Bu sebeple çamaşır suyu lekesini çıkarmak diye bir şey yoktur. Çamaşır suyu lekesini; Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? makalemde anlattığım yöntemlerle gizleyebilirsiniz.

Zift lekeleri. Zift lekesi arabadan nasıl çıkar? Aracımdaki zift lekelerini nasıl çıkarabilirim?

Özellikle yazın asfaltın erimesinden kaynaklanan zift lekeleriyle başımız derde giriyor. Zift lekelerini çıkarmada margarin bile kullanılıyor. Bir çok farklı yöntemi; Zift lekesi nasıl çıkar? Adlı makalemde bulabilirsiniz.