İnstagramda SFS Ne Demek?

İnstagram kullananlar bilirler; instagram’da bir çok kısaltma terimi vardır. Örneğin; TBT, SFS, GT, DM, v.b gibi. Bunların kısaltmaların bazıları artık çok fazla karşımıza çıktığı için ne demek olduklarını biliyoruz. Ancak; yeni çıkan bazı kısaltmalar hakkında pek de bilgi sahibi değiliz.

Bugün sizlere yeni yeni instagramda duymaya başladığımız; SFS ne demek? ayrıntılı bir şekilde açıklayacağım.

SFS Ne Demek?

SFS kısaltması ingilizce “Spam for spam” kelimelerinin baş harflerinin kısaltmasıdır. Karşılıklı spam anlamına gelmektedir.

Spam ne demek bilmeyenlere; Spam Nedir? makalemi okumalarını öneriyorum.

Spam kelimesi genellikle bize; hesabımızın güvenliği için kötü bir terim gibi gelse de SFS de durum biraz daha farklı oluyor.
SFS’nin anlamı; karşılıklı spam yapalım demek fakat; burada yapılan spam karşılıklı sayfaların birbirlerini tanıtması ve reklamlarını yapmalarıdır.
Yani başkasına ait bir instagram sayfası ile sizin sayfanız arasında SFS yapmak; karşı sayfanın sizin sayfanızı, sizin de o sayfanın reklamını yapmanız ve bu şekilde her iki sayfanın da takipçi sayılarını arttırmaktır.

SFS yaparak takipçi kasmak mümkün mü?

SFS ne demek öğrendiğimize göre; şimdi SFS yaparak sayfamızı büyütebilir miyiz? SFS ile takipçi kasmak işe yarıyor mu? bunlara bakalım.
Arkadaşlar hemen bu soruların cevaplarını vereyim; SFS yapmak gerçekten de takipçi sayımızı yükseltmenin en iyi yollarından birisidir. Ancak burada dikkat etmemiz gereken nokta; sayfa içeriğimizin konusu ile alakalı sayfalarla SFS yaparak sayfamızı büyütmemiz.
Eğer bayanlara yönelik bir sayfanız var ve bu sayfanın takipçi sayısını yükseltmek istiyorsanız; yine sizinkine benzeyen bayanlara yönelik konularda paylaşımlar yapan sayfalarla sfs yapmalısınız. SFS yapmak için; takipçi sayınızla ve konunuzla orantılı sayfalara SFS yapalım mı? şeklinde mesaj atabilirsiniz.